Автор Тема: проект: алфа ромео 155 твинспарк-реновирање и малку пимпање, ама само малку...  (Прочитано 72549 пати)

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6216
одлична боја,сега и на светлосните групи едно полирање да им се удри и фабрика ќе биде

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Јас ќе се дрзнам да дадам еден предлог - а тоа е да се префарбаат и бандажите, и евентуално да се средат фаровите и штоповите (или да се исполираат или да се сменат со понови). Штета ќе биде на волку убава боја да двојат стари & матни фарови и штопови.

ЕДИТ: Ете, со Влатко исто мислиме.

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6841
  • French diamond
Супер боја си одбрал.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Тешко се наоѓа прикладна нијанса на сиво со овој бандаж и овој профил на гума.
Ако Онак инвестира во петокраки или евентуално мулти споук но 16ки, би се добил солиден изглед со ганметал бандажи.

За останатите ставки ги поддржувам овие двајца над мене.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
да ви кажам, задоволен сум од фарбањето... 2-3 пуцнички видов ама ситни, се средуваат со полирање а не ни мора да се средуваат, неприметни се... нигде подлиено, нигде протечено, се супер...

п.с. сликано со мобилен... одкако ке ја склопам ке турам слики со подобра резолуција:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

бандажите сега за сега остануваат овие. полирање на штопови и фарови не е на одмет, веројатно и ке се деси. она што ме загрижува е мојата аљкавост поради немањето време... сеуште не набавив штрафови за тркала, подолги од овие... ем алу бандажи има ем на предните тркала ги оставив дистанцерите.... а прајме муабет за смешни пари... ај деновиве, додека се склопи ке се обидам да најдам... ако некој случајно нашол да ми посочи или понуди нека се изјасни... со задоволство ке склопиме бизнис, во разумни граници на понудено...

некој праша што мобилен? овој е од оној од нептун што го земав... PRESTIGIO...  да, солидни фотки вади... ама се гледа дека е мобилен... кам фото е сепак за класи погоре... а и на мобилен се гледа бојава колку е жива...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

• Сениор
онак нови штрафови ли бараш,да видиш кај борче во кисела вода,а и во авто лидер на втори спрат мислам дека видов дугачки штрафови

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6128
  • 69
Крајот го краси делото :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
Со 16-ки ганметал OZ Superturizmo има бомбона да дојде

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Ете кој ме разбираТ.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
Одпрлика вака, само колата во потемна варијанта:

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43709
  • Il Moderatore
Кај ја најде оваа со ербрејк на гепек :D :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
Еј не го загледав ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
има алфава споЉер, таман си е... ке се потрудам нај брзо што можам да ја склопам... прееска малку урлав со нејзе низ маало, онака браниците ги ставивме, маската предна и толку.. нема кедери, пластиките доле не клапнати, спојлерот на задно седиште, спремен да се заштрафи и стискај сти скај СТИСКААААЈ до крај.. со предни зимски гуми корне на асвалт... среќа што имам уште еден пар 15-ки од волвото, ке ги турам нив одкако ке ги изгорам овие, а ке биде за брзо време... и тонч...  прво ми снема плин, па префрлив на бензин, ми снема и бензин... едвај се довлечакв до бензинска ебате... сва среќа што околу мојата зграда на 1 километар има вкупно 4 бензински... а ми се стиска уште... неможам да одолеам на звукот... сега ке идам пак, за 10 минути... ќеиф и прави...

п.с. полирање на штопови, земено во предвид... ке иде и тоа утре-задутре... фарови, апсолутно нема потреба...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
Абе топ ти е спојлерот, сликата е пример за такви бандажи да ставиш 16ки :)
Со 16-ки ганметал OZ Superturizmo има бомбона да дојде

• Сениор
фаровите само едно добро чистеше и топ ќе бидат,нормално ако не се премногу комплицирани за отварање