Автор Тема: Андроид Апликации и Телефони  (Прочитано 1379732 пати)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Одг: Андроид Апликации и Телефони
« Одговори #3885 на: 03 Октомври 2014, 09:12:57 am »

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20893
« Одговори #3886 на: 03 Октомври 2014, 09:18:23 am »
Фала Џиџи :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #3887 на: 03 Октомври 2014, 09:19:56 am »
Гледај само да биде сув :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30676
    • CARclub.mk
« Одговори #3888 на: 03 Октомври 2014, 09:22:06 am »
God dammit, со сила се воздржувам да не искоментирам. ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #3889 на: 03 Октомври 2014, 10:35:38 am »
Џиџи, да те прашам, пред Класниот да попука од воздржување за коментирање :)

На ова ли мислеше?

Цитат
Сув контакт спреј за чистење, 220ml.

Чистач на контакти, отстранува оксиди, сулфиди, нечистотија, масла и смоли.

Не спроведува електрицитет.

Особено погоден за вградени контакти.

Примена: телевизиски и видео сетови, телефони, електроника, канцеларија, машини.

Содржина: 220ml(бруто) - 165ml(нето).
- See more at: http://www.loging.mk/262/166260/0/ShowProduct/Kontakt_sprej_-_suv#sthash.dBiVTTm1.dpuf

http://www.loging.mk/262/166260/0/ShowProduct/Kontakt_sprej_-_suv

Глеам има разлики во цените, па ме интересира дали до толку има разлика во самите спрееви.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7247
« Одговори #3890 на: 03 Октомври 2014, 10:58:22 am »
Цената е отприлика таа, знам и Сонаксот беше тука некаде... иако незнам дали беше сув или мрсен ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #3891 на: 03 Октомври 2014, 11:01:13 am »
Види на погорниот линк од Џиџи што е... Цените се од 200 и кусур, па преку 1000ка, а сите се некаков контакт спреј... Затоа прашувам, пошто има солидни разлики во цените.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18054
« Одговори #3892 на: 03 Октомври 2014, 11:34:08 am »
Штрумф, ајФонот го џеилбрејкуваш по 17 минути од купување, а Дроидот нејќеш ни на најнов ФАБРИЧКИ софтвер да го стаиш. Не знам, како намерно да се трудиш да го замразиш.

Сабајле возејќи се во автобус во темава прочитав неколку совети како да се справиш со цедењето на батеријата. Ти не се потруди да употребиш ниедно. Пак ме асоцира на намерно замрзување.

Марјанот ти се понуди да ти го среди телефонот, (веројатно) и него ќе го одбиеш...

Мислам дека е време да се обидеш. Знам дека "ајФон у срцу, гробари пичке" ама додека не набавиш ајФон, уживај во trouble free телефон со некое од решенијата.

П. С. Како што подеднакво сакам и дизел и бензин, подеднакво сакам/мразам и Дроид и iOS. Да ми даеш ајФон 4Ѕ сега веројатно би се ослободил од Алкателов иако сум добивал коментари "еј на ајФон личи" и "мислев ајФон имаш". Од друга страна да ми даваат "шеска" веројатно ќе одбијам и ќе одам на М8 или Z2. Се си има свои бенефити и недостатоци, ама кога више си заглавил со тоа говно, оспособи го и не се убедувај дека може да проработи на фабрички софтвер.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #3893 на: 03 Октомври 2014, 12:20:36 pm »
Штрумф, ајФонот го џеилбрејкуваш по 17 минути од купување, а Дроидот нејќеш ни на најнов ФАБРИЧКИ софтвер да го стаиш. Не знам, како намерно да се трудиш да го замразиш.

Сабајле возејќи се во автобус во темава прочитав неколку совети како да се справиш со цедењето на батеријата. Ти не се потруди да употребиш ниедно. Пак ме асоцира на намерно замрзување.

Марјанот ти се понуди да ти го среди телефонот, (веројатно) и него ќе го одбиеш...

Мислам дека е време да се обидеш. Знам дека "ајФон у срцу, гробари пичке" ама додека не набавиш ајФон, уживај во trouble free телефон со некое од решенијата.

1. Не. Осум месеца после купувањето, телефонот сеуште ми беше ајПод. Месец дена откако го оспособив да биде телефон го џејлбрејкав :) Не знам каде тоа виде дека нејќам ФАБРИЧКИ софтвер да ставам. Нема потреба да се трудам да го мразам. Веќе одамна го мразам копилето (конкретно телефонот, не ОС-от).
2. Каде тоа леба ти виде дека не сум пробал на никаков начин да се справам со цедењето на батеријата? Баба Ванѓа is thy friend?
3. Ја на марјанот одамна му викав да ми го среди телефонот, ама ради едни или други причини, никогаш не дојде на ред. Дали ќе го одбијам или не, е моја работа.
4. Здравје, може ќе се обидам. Може нема. Who knows...

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #3894 на: 03 Октомври 2014, 13:07:05 pm »

На ова ли мислеше?

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Цитат
Сув контакт спреј за чистење, 220ml.

Чистач на контакти, отстранува оксиди, сулфиди, нечистотија, масла и смоли.

Не спроведува електрицитет.

Особено погоден за вградени контакти.

Примена: телевизиски и видео сетови, телефони, електроника, канцеларија, машини.

Содржина: 220ml(бруто) - 165ml(нето).
- See more at: http://www.loging.mk/262/166260/0/ShowProduct/Kontakt_sprej_-_suv#sthash.dBiVTTm1.dpuf

http://www.loging.mk/262/166260/0/ShowProduct/Kontakt_sprej_-_suv

Глеам има разлики во цените, па ме интересира дали до толку има разлика во самите спрееви.

Да, таков ама за жал немаат во моментов на лагер...

Незнам овој не сум го користел, ама ваљда ќе брка исто работа :) http://www.loging.mk/262/188361/0/ShowProduct/Kontakt_sprej_-_suv

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55268
  • Махер
« Одговори #3895 на: 03 Октомври 2014, 13:26:47 pm »

На ова ли мислеше?

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Aко ти е за ваков сув, за ситна работа да ти дадам јас да свршиш работа да не даваш пари? Инаку најбољи е овој од сувите, по сервиси секаде се користи.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #3896 на: 03 Октомври 2014, 13:49:56 pm »
Појма неам дали и колку би ми требало. Ваљда не е лошо да се има едно вакво по дома.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30676
    • CARclub.mk
« Одговори #3897 на: 03 Октомври 2014, 13:55:18 pm »
Ќе ти треба едно прснување, максимум две.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2828
« Одговори #3898 на: 03 Октомври 2014, 14:00:19 pm »
My god!... Сув... ке ти сврши... едно прснување... Зеро не само што се воздржа, туку и зеде активно учество! :D :D :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55268
  • Махер
« Одговори #3899 на: 03 Октомври 2014, 16:27:21 pm »