Автор Тема: Андроид Апликации и Телефони  (Прочитано 1226356 пати)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231
Одг: Андроид Апликации и Телефони
« Одговори #1050 на: 04 Април 2013, 19:24:17 pm »
Од кога добрите луѓе ми го открија Тапаталк ни компјутер палам нит броусер. Одлична смишљотина.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #1051 на: 05 Април 2013, 11:57:12 am »
jas nemozam Sony mi e nekako najnepozelen teledon, ic ne mi praat merak

jас имам само позитивни искуства со мојот arc s.

Сингл кор е, но практично и споредбено шие еден куп дуалкорчиња. Башка екранот му е е-бе-ње (sony bravia). Плус и тенок ко факинг слик секси мадафака.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
« Одговори #1052 на: 05 Април 2013, 20:22:06 pm »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #1054 на: 07 Април 2013, 11:57:06 am »
Дени, да не се шалташ? :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #1055 на: 07 Април 2013, 12:06:52 pm »
Само на 4S.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #1056 на: 09 Април 2013, 16:21:51 pm »

Според најновиот извештај за финансиските резултати за првиот квартал во 2013 година на HTC, резултатите не се баш добри. По лошото работење во втората половина минатата година, HTC се надеваше дека ќе успее да се врати во нормала со One, но проблемите во производството значеа дека компанијата мораше да го одложи претставувањето. До сега One беше лансиран само во три земји.

Нето приходот на HTC во првиот квартал на оваа година беше само 2.8 милиони долари, што е за 98% пад во споредба со истиот период минатата година. Но сепак, подобро барем малку профит отколку загуба, што значи резултатите не се најлоши. Приходите за 1иот квартал во 2013 година беа 1.4 милијарди долари, што е за 37% помалку од истиот период лани.

Аналитичар од Тајван тврди дека 'Недостатокот на делови за HTC One значи загубена продажба во првиот квартал засекогаш, што нема да може да се врати никогаш'. Сепак, тој смета дека HTC One ќе биде претставен пред Samsung Galaxy S4 што е добра шанса за подобри резултати во вториот квартал.

Исто така, треба да биде претставен и Facebook телефонот - HTC First – што е исто така добра можност за заработка.   

http://telefoni.mk/news-4590-HTC-so-namalen-profit-za-98-procenti.html

Отсутен marjanot

• Легенда
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #1057 на: 10 Април 2013, 00:24:52 am »
Кој викаше дека смартфониве не држеле батерија :P

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #1058 на: 10 Април 2013, 00:34:47 am »
Шо гомце е тоа ? Ми истече договорот со Оне па ете ги се лигават за нов, да знам да го сменам овој мојов или да си купам мини генератоече ?

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #1059 на: 10 Април 2013, 00:37:11 am »
Кај мене во просек е секогаш околу 2дена,плус-минус 3-4 часа. Со нон-стоп уклучен интернет,и секој ден минимум по саат ипол слушање музика... Ако затепам игри можам и за пола ден да ја смакнам. :D
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен marjanot

• Легенда
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #1060 на: 10 Април 2013, 10:54:15 am »
Шо гомце е тоа ? Ми истече договорот со Оне па ете ги се лигават за нов, да знам да го сменам овој мојов или да си купам мини генератоече ?

Нема да да ти се свиѓа, од веш машините е Samsung S3 :)

Кај мене во просек е секогаш околу 2дена,плус-минус 3-4 часа. Со нон-стоп уклучен интернет,и секој ден минимум по саат ипол слушање музика... Ако затепам игри можам и за пола ден да ја смакнам. :D

Позитивно изненаден сум. Тој екран, со таа резолуција, цело време поврзан на интернет, пробував да ја истрошам за еден ден ама не иде :)
Саат време слушање музика (до работа, од работа), форуми на Тапа, Фејс бук, активности во веце, па вечер играј да се дотроши батерија и пак го вклучувам со 30-40 % батерија.
Вака 2 дена со нормално користење (2 саати музика), плус горе наведените активности само со помалце игрици :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #1061 на: 10 Април 2013, 11:11:45 am »

Нема да да ти се свиѓа, од веш машините е Samsung S3 :)

Позитивно изненаден сум. Тој екран, со таа резолуција, цело време поврзан на интернет, пробував да ја истрошам за еден ден ама не иде :)
Саат време слушање музика (до работа, од работа), форуми на Тапа, Фејс бук, активности во веце, па вечер играј да се дотроши батерија и пак го вклучувам со 30-40 % батерија.
Вака 2 дена со нормално користење (2 саати музика), плус горе наведените активности само со помалце игрици :)

Немам предрасуди кон одреден Бренд ако се работи за квалитетно и добро склопено парче техника!

Ми смета кога лајна се пакуваат во целофани и златца и се прави сеопшта хајка на купувачите, како гомцево што го имам од ХТЦ кое не можам да го смислам ради батеријата !

Женава има два Самсунга и нормално ги полни, еднаш на два или три дена а ги рчка нон стоп и она!

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #1062 на: 10 Април 2013, 11:23:26 am »
Кој викаше дека смартфониве не држеле батерија :P

и купив на жената зте блејд 3 ... и како ме изненади со батеријата  4-5 дена си тера без проблем

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5315
  • Пиши лаже
« Одговори #1063 на: 10 Април 2013, 17:08:01 pm »
^^
Да го земам да го користам јас, ќе држи еден ден. :)
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #1064 на: 10 Април 2013, 17:17:04 pm »
Sportex
Ако самсунгот има  Амолед дисплеј помалку трошат.