Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 330
Викни гости, послужи им го, претходно од вц сокриј ја целата тоалетна. Прај се „на Тошо“
Цитат: MAPJAH на 08 Декември 2017, 10:07:52 amВикни гости, послужи им го, претходно од вц сокриј ја целата тоалетна. Прај се „на Тошо“Ќе влезат во туш кабина, ќе се измијат со вода.После па ќе ми биде шубе да се туширам.Ќе треба да ја мијам кабината со диезентал, а го немам дома ќе мора да го купам.Ама бидејќи ми е слаб акумулаторот може да не ми завергла, може да остане така немиено.
Цитат: zlatkoa на 08 Декември 2017, 10:23:43 amЦитат: MAPJAH на 08 Декември 2017, 10:07:52 amВикни гости, послужи им го, претходно од вц сокриј ја целата тоалетна. Прај се „на Тошо“Ќе влезат во туш кабина, ќе се измијат со вода.После па ќе ми биде шубе да се туширам.Ќе треба да ја мијам кабината со диезентал, а го немам дома ќе мора да го купам.Ама бидејќи ми е слаб акумулаторот може да не ми завергла, може да остане така немиено.Немаш во гепек резерва акумулатор?
Тоа е исто како да купиш нова кола за која увозникот знае дека има некоја мана. Колата ја поминува гаранцијата без дефект ама кратко после тоа дефектот излегува на површина. Дали и во тој случај ќе речиш тоа е тоа ќе си платам колку што треба, нема шо да се бунам.
Сакаш да кажиш дека ако некој ми продаде расипан производ знаејќи го тоа, вината е пак моја затоа што немам познавања од таа област и не сум го увидел дефектот/проблемот/недостатокот?Ај се одјавувам јас од форумов, морам да учам за се' што се нуди на пазарот, за да не дозволам некој неранимајко продавач да ме заеби