Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: howitz на 15 Мај 2018, 16:55:07 pmТаму чоек нема па не лопови, како успеаа да ти го чопнат ...Баш затоа мислам дека е таму, пошто имале доволно време (цел работен ден) и доволно „приватност“, да не ги види у тие 5-10-тина минути, колку што треба да се откорне. Се гледа дека е насилно извадена, има гребаници од алат по бојата. Претпоставката е дека е таму, пошто вчера таму беше колата, завчера сигурно ја имаше маската, пошто ја перев дома колата. Можно е и од пред куќа некој сељак од џорче да ја собрал, мада можел тоа да го направи 1000 пати до сега, пошто колаа е секој ден пред врата, ама кај мене имам стално „надзор“ од берберот и од бабите на прозор, ем не се десило ни брисач ни антена да ми зафали, затоа мали се шансите таму да се десило. Цитат: AngelSK на 15 Мај 2018, 17:02:11 pmАбе можно е, незнам како е прицврстен делот, патот знаеш каков крш е може и во возење да ти испаднало. Скршени се лежиштата, се познава гребаници на местата кај жабиците од метален алат. Ем по обиколница е возено до таму, не е толку лошо (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Таму чоек нема па не лопови, како успеаа да ти го чопнат ...
Абе можно е, незнам како е прицврстен делот, патот знаеш каков крш е може и во возење да ти испаднало.
Police in Chicago say perpetrators, who harvest the devices and sell the scrap metal, have converter theft down to a fine art.“What tends to happen is that in the middle of the night, a group of guys come by with a truck and a reciprocating saw. They cut out the converter, throw it in the truck and drive away,” said Howard Ludwig, public information officer at the Chicago Police Department.“They’ll tend to hit several blocks in the same evening with at least one guy driving the [getaway] vehicle and one underneath the car.”
Како да не катализатори краделе...да видам нема да вервам.
Уште тоа фали да ми извадат, ако имам уопште...
Цитат: AUUU на 13 Октомври 2020, 17:52:04 pmУште тоа фали да ми извадат, ако имам уопште...Таман, моторот на голфчето ќе си ѕвониТ. Дерестриктед до макс, после само лупај буст на турбината
Цитат: n1kola на 13 Октомври 2020, 17:20:38 pmКако да не катализатори краделе...да видам нема да вервам.Ти не вервај, ама се краде. Пред неколку години на другар му го извадија катализаторот од Lancer во Лисиче. Примети кога ја запали колата сабајлето и звучеше ко NASCAR.