Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
1300 ima , 2300 nema i 1800 ima se naoga
Цитат: Mak1 на 29 Декември 2013, 16:21:17 pm1300 ima , 2300 nema i 1800 ima se naoga Значи 2300 реден шестак. Уште да може да увезе ќе биде топ.
Цитат: nekojtamu на 19 Декември 2013, 10:01:53 amИма една Волга во Козле, црна, сигурно ја возел некој директор на времето. Сега е оставена така, скапува. Не се во мода тие знам, ама има ли некој што ги реставрира?Не се актуелни...јас умирам да најдам некоја Волгичка...да му ставам Mercedes дизел моторче...знам дека 2.4 шо го носи треба да го има ама со овие цени на бензин низ целиот свет освен во С.Исток...ќе банкротираш за брзо време.Мотор од 240D црна боја, добар класичен бандаш малку спуштање (бидејќи е крената го магарица) ИЛИ одиш машки и бараш некој V8 и праиш ќеиф...
Има една Волга во Козле, црна, сигурно ја возел некој директор на времето. Сега е оставена така, скапува. Не се во мода тие знам, ама има ли некој што ги реставрира?