Автор Тема: Автомобилски Генерални Муабети  (Прочитано 531571 пати)

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3137
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
Одг: Автомобилски Генерални Муабети
« Одговори #3165 на: 29 Јуни 2025, 07:58:10 am »
Ич не му ја мисли 245 коња мотор, снага бато, има да полети ова чудо! Слободно зимај, не му ја мисли регистрација ќе плаќаш ко за триосовинец камион… Зимај, не му ја мисли, штом е од Португалија, може и Роналдо да го возел 2013 на одмор, кога одел у Мадеира у свој завичај.

Отсутен Fizzbuzz

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 126
« Одговори #3166 на: 29 Јуни 2025, 11:37:40 am »
Decki... Sovet i vasi iskustva ve molam. Sakam da zemam audi a6 3.0 v6 quattro 180kW 2013 godina. Bilo kakva informacija bi mi bila vo korist. Kolata sakam da ja zemam od avto plac. Se sto znam e deka e uvezena od portuglija. Ima stvarno mnogu oprema na nea greenje i ladenje na sedist par asistent 360 kamera i red drugi trakatanci.. ima li nekoj od vas da vozi nesto vakvo ili ovoj motor primer.. koi se maani nedostatoci kako e so potrosuvacka registracija koi se potencijalni defekti i slicno... vo prilog i slika od autoto.

Јас на твое место би ја проверил во некој сервис од доверба. Пробај да најдеш инфо на carVertical ако толку си ја бендисал колава ама мајстор обавезно да ја ѕирне, да види каква е состојбата "под хауба".

Отсутен аллександар

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 101
« Одговори #3167 на: 29 Јуни 2025, 13:20:57 pm »
Decki... Sovet i vasi iskustva ve molam. Sakam da zemam audi a6 3.0 v6 quattro 180kW 2013 godina. Bilo kakva informacija bi mi bila vo korist. Kolata sakam da ja zemam od avto plac. Se sto znam e deka e uvezena od portuglija. Ima stvarno mnogu oprema na nea greenje i ladenje na sedist par asistent 360 kamera i red drugi trakatanci.. ima li nekoj od vas da vozi nesto vakvo ili ovoj motor primer.. koi se maani nedostatoci kako e so potrosuvacka registracija koi se potencijalni defekti i slicno... vo prilog i slika od autoto.

Јас на твое место би ја проверил во некој сервис од доверба. Пробај да најдеш инфо на carVertical ако толку си ја бендисал колава ама мајстор обавезно да ја ѕирне, да види каква е состојбата "под хауба".
до сега совети ми рекоа да проверам ланче и мењач.... друго не....
« Последно менување: 29 Јуни 2025, 13:44:22 pm аллександар »

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6001
« Одговори #3168 на: 29 Јуни 2025, 14:01:45 pm »
Од Португалија и Шпанија може само нов дел да купам ама половна кола НЕ.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34290
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #3169 на: 29 Јуни 2025, 17:42:15 pm »

Ако си загрижен за дефекти кај возилото како и цената на сервисот, воопшто немој да ја земаш, не е таа кола за тебе. Колата е стара и штотуку не почнале сериозните и скапите кварови. Ако немаш куфери пари да ја поправаш, ич не ја земај.

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 1724
« Одговори #3170 на: 13 Август 2025, 14:10:59 pm »

Заден погон. Никаква електрификација.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30065
    • CARclub.mk
« Одговори #3171 на: 13 Август 2025, 15:13:09 pm »
Тууу, скоро како Голфот забрзува ова. Браво!

Отсутен Ordevski

• Редовен
  • Пораки: 1862
« Одговори #3172 на: 15 Август 2025, 10:37:47 am »
Го победија и Римац, има сеуште надеж за МВС

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Отсутен M3V8

• Редовен
  • Пораки: 2765
« Одговори #3173 на: 15 Август 2025, 13:20:54 pm »
Kako da imase prostor da zakoci pola sekunda/sekunda porano.

Отсутен vladimir_1

• Редовен
  • Пораки: 1138
« Одговори #3174 на: 15 Август 2025, 21:38:26 pm »
Дали има некој фарбано паркинг сензор ? Има некоја посебна процедура се стружи претходно и нешто слично?

Отсутен vladimir_1

• Редовен
  • Пораки: 1138
« Одговори #3175 на: 19 Август 2025, 21:07:37 pm »
Дали има некој фарбано паркинг сензор ? Има некоја посебна процедура се стружи претходно и нешто слично?
Пошто или не знај никој или не знам шо ќе се цитарам сам себе, јас го исфарбав прво со водена 1200 го истружив малце после спреј 3 слоја и 2 слоја лак и си работи нормално