има клубови али ретки се правите клубови, сите гледаат некој интерес само
некој нешто на некого да му продаде по астрономска цена пошто нели е олдтајмер а и ако тој дел можда е добиен на поклон или за смешни пари
Со ова првото т.е поклонот многу пати сум бил сведок. Јас клубот го разбирам како едно големо семејство, да си помагаме колку можеме. Пример јас имам делови за фичо вишок на некој му требаат да му ги дадам колку што сум ги купил, во спротивно мене кога ќе ми требаат некои делови и јас да ги добијам по нававна цена
А не муабети абе брат ова знаеш јас сум го платил 200 евра башка во Италија се 300 а он го купил од отпад за 500 денари...............
незнам дали ги знаете Oldschool ST од Хрватска, буквално се како фамилија.
Кај нас не бива ништо, неколку пати сум пробувал да направам фичо клуб ама не бива со нашиов народ
Како што кажав сите гледаат да заработат ок нека заработат ама не преку мене или преку клубот
еве еден линк чисто да видите како функционираат
http://www.oldschoolhr.com/forum/index.php?topic=8019.15што би ни фалело нас од скопје да функционираме како клуб, па некој викенд да се иде до велес кај кралевите, па друг викенд кај фриковите од битола, па трет викенд да дојдат во скопје, па четврт викенд да се помогне ако треба негде и тоа е дружба
Јас им се чудам на нашиве во принцип живеам со сите добро а сите против секого зборат лошо. Овој е ваков овој е таков, овој ми дужи толку оној му дужи толку. Тој пишал вака на фб за мене оној вака
Ретки се добрите луѓе највероватно сите прават само лице
Морам да ги спомнам како одлични луѓе а пред се ГОЛЕМИ другари Јовица со синовите Аце и Марјан, Баже од Велес со фичото, Мите Ташев, Гагачот од Битола, Наумче, а за Мартин и Пеце полирантите иако не се знам имам добро мислење

тоа е тоа набрзинка напишано