Автор Тема: Олдтајмери..  (Прочитано 469281 пати)

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Одг: Олдтајмери..
« Одговори #2460 на: 25 Јануари 2018, 20:22:43 pm »
DS e podobro od site ajfoni zaedno :-)  klasika od kola. Steta veke sto nema po ulicive da se vidi :-(

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14711
« Одговори #2461 на: 26 Јануари 2018, 10:25:08 am »
Веројатно ова е најскапиот ситроен....

....евр!

Можда некоја ултра добра верзија на SM ? :) Ме мрзи да пребарувам ама знаат да достигнат солена цена.

Присутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8005
  • Плинаш!!!
« Одговори #2462 на: 31 Јануари 2018, 23:33:50 pm »
Еве некоја слика од дечките од Визбегово што сработиле изминатава година!!!

Sent from my MI 4S using Tapatalk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #2463 на: 31 Јануари 2018, 23:46:35 pm »
Еве некоја слика од дечките од Визбегово што сработиле изминатава година!!!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4220
« Одговори #2464 на: 01 Февруари 2018, 14:15:52 pm »
bravo

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14711
« Одговори #2465 на: 02 Февруари 2018, 13:21:57 pm »
Тоа е тоа! Ваков бизнис се работи. Секоја чест.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
« Одговори #2466 на: 02 Февруари 2018, 13:25:48 pm »
Bravo !!!
Nemora drugo, prifakjam i beliot Rolls Royce :)

Присутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #2467 на: 02 Февруари 2018, 17:27:01 pm »
Ма било што, со кеиф ке го возам, чувам и пазам!!!

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4044
  • MadaFunker
« Одговори #2468 на: 02 Февруари 2018, 22:09:16 pm »
Ја да работам ваму би прифатил :D
New blood of old school

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8946
  • Пичлеме
« Одговори #2469 на: 02 Февруари 2018, 22:12:54 pm »
Ако сакаш да си механичар, да, во ред е, а ако мислиш дека поинаку се работи на овие ламарини, дека додека работиш не се валкаш пошто овие се стари ламарини, то ест олдтајмери, тогаш во заблуда си :)
Ок, сатисфакција да се работи на класика... трае 1 месец (од искуство) :)
Освен ако не земаш милина дневница, а освен ако не си газда, нема милина дневница :)
Заклучок, та Тамче, та Бјуик... ламарина :)

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4044
  • MadaFunker
« Одговори #2470 на: 02 Февруари 2018, 23:24:52 pm »
Хаахха не бееее овие не валкаат Ролс Ројс чуда се :)
Чим работат на вакви коли претпоставувам дека се асли мајстори и дека добар паричка треба да земаат, сатисфакцијата е екстра ;)
New blood of old school

Присутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #2471 на: 02 Февруари 2018, 23:28:38 pm »
Зимаат зимаат. Дебело се платени а и така треба.

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8946
  • Пичлеме
« Одговори #2472 на: 02 Февруари 2018, 23:34:24 pm »
Абе мајсторишта... имав прилика да се насладувам на „мајсториите“ во еден истакнат сервис на олдтајмери.... немој не ме радуј... али ајде, да не правиме антиреклама, кој верува верува, кој не не :)
Јас имам пример каде и не е толку платено и каде и не се баш така јаки мајстори, туку обични лимари на шкода чамојца и пезетка, а олдтајмерите се со реноме, шо се вели по „пошта“ се праќаат во странција на изложби:)

Отсутен nefer

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 643
« Одговори #2473 на: 01 Мај 2018, 09:15:30 am »
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2857325

овој си поставил цена мисли ко у Германија или УК да е  ;D

« Последно менување: 01 Мај 2018, 09:21:15 am nefer »

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #2474 на: 10 Мај 2018, 09:49:10 am »
Дечки, каде и како можат да се набават секаков вид на делови за 1984 Nissan 300 ZX?