Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Carpathian Lord на 22 Август 2014, 16:12:19 pmСССР инженерингV12 BiTurbo(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Некоја информација повеќе окулу ова?
СССР инженерингV12 BiTurbo(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Едит: Мало интернет истражување. Ви текнува на КамАЗ-ите што победуваат по Париз-Дакар со години наназад?
Токму ваков црвен Запорожец ЗАЗ 968А имаше татко ми, некаде од 78 до 80 и некоја.Одамна немам видено некој по улициве. Би ме радувало да видам, да имам уште повеќе (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Има неколку низ Скопјето. Имаше еден во подземниот паркинг на ГТЦ стоеше долго време. Не знам дали е уште таму ама не ми се верува
Цитат: Strumjan на 24 Септември 2014, 23:17:33 pmТокму ваков црвен Запорожец ЗАЗ 968А имаше татко ми, некаде од 78 до 80 и некоја.Одамна немам видено некој по улициве. Би ме радувало да видам, да имам уште повеќе (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Има неколку низ Скопјето. Имаше еден во подземниот паркинг на ГТЦ стоеше долго време. Не знам дали е уште таму ама не ми се верува