Муабетот е дека како и да се свртите, порничот со педерите остана кај Гојдо.
Добро бе мичка му пајчина, сеуште не можете да сконтате дека на различен човек различна ствар му прави мерак?
И уште една работа што е многу битна - потрошувачката е МНОГУ важна работа. Сите вие што трубите дека не е, гледам од што не е важна испостававте плин на колите, за да можете да ги возите како што треба (односно да ги газите како што треба) а не да ги стискате педалите за гас со пердув.
Реалноста е дека сите се китите со турбо бензинци со овакви или онакви коњи, а 99% возите на плин, баш заради тоа што „потрошувачката е единствена предност на дизелот“. Можеби е единствена, али е МНОООООООООООООГУ важна. Во реалниот свет, особено. Знаете, оној свет кога ќе станете од пред компјутер, ќе излезете низ врата и ќе седнете во кола да отидете некаде.
И на крај, кога веќе збориме за пичкетини - сите ние сакаме пичкетина што ќе можеме да ја ебеме редовно и квалитетно, а нема да ни ги исцеди парите од новчаник.
Потрошувачката е многу важна работа при крајниот есап.
Тоа што 99% од овде присутните возат на плин не е од милост туку од потреба.
Посочи ми едно возило (стварно мене не ми текнува) на форумов, кое е купено НОВО и веднаш е расплинето.
Тоа што на крајот од денот секој гледа со послените 500 денари да добие најголема кола со најголем мотор што ќе биде најефтина за одржување и ќе крпи по 5 денари за да ја вози, не е за во оваа тема. Соодветната е заклучена.