Значи сум возел 1.4и ZX 75кс,кој за неговата тежина,година и моќност си влече нормално.Ако го споредиме 1.4 75кс,со 1.8 103кс ке заклучиме дека 1.8 е подобар.
Стилото со помала кубикажа,со помала коњажа,со поголема тежина,можеби на некоја оптимистичка хартија се движи подобро во реалност,оф како нема шанси.
Незнам шо го спомнувате Меганот кога не го спомнав.Али кога го спомнувате,секогаш би ми бил подобар избор од 1.4 анемичен мотор кој троши и брчи.

Бејзикли дет. 
Среќа што вашите индуциран заклучоци се многу поопипливи и пореални од искуството што го имав со колава со години. Согласно тоа може сите да кажеме дека СпејсСтарот лета.
Па ако памтам сите тврдеа дека лета. 
До сега не тврдев, ама еве сега ќе почнам за да го одржам нивото на дискусија 
Знаеш што, генерално поентата е што одма се перципира дека ДРУГИОТ во дискусијата незнае како се однесуваат возилата.
Во случајот со Ситистар се работи за ново возило Еко оптимизирано и различно од повеќето претходни.
Во случајот на другите возила, моторите се проверени, возени, тестирани во 2-3 различни возила, душата извадена, км поминати...
Согласно дискусијата од сега и јас тврдам дека Ситистар има одлични перформанси, како и прецизен менувач.