Да си ја купиш,да си ја возиш,да уживаш во вградените материјали,во перформансите,во комфорот,да немаш мака на зима,безбедноста пред се...Ако ми треба возило за дрнкање по планини,Нисан Патрол.
Мада ако се прашвам јас попрво би зел Х5 одколку Х6,али па и тој не нуди некои офф роуд способности повеќе од Х6,исто како и Ку7,Мерцедес МЛ,РР...
Е сеа шо се однесува на муабетот со пенисот незнам дали некои нигери шо возат од гореспоменатите возила и тие имаат мали пениси,или па за нивната раса им се мали.
Па тоа и јас зборам. Дека ако веќе сакаш практичност и какви такви перформанси во снег или малку офф роад, X5 во секое време.
Значи и ти не гледаш поента на X6?
Што се однесува до големината на пенисот обрати внимание на:
"Тргам од предпоставка дека евентуалниот сопственикот на X6 има пенис бар во просечни димензии по
статистиките за овој дел на светот."
Нигерите што возат X6 само го докажуваат својот вкус и софистицираност, и се пандан на дизелашите од нашиве простори
И да возиш X6 на овие простори, а да не обесиш крст на ретровизор ќе биде некако ко да е без комплетна опрема
за возилото.
Не знам зашто BMW не ги нуди како accesories и да ги има во оригинален BMW каталог, за да биде потамам за овој тип на возило
Не знам за тебе, ама кога ќе помислам на X6 тип на возило, ми иде сцена:
Фршти Цеца, искача тип што џвака мастика со отворена уста, и од време на време си ги чеша јајцата, и гласно објаснува за све, и како е он нај нај нај...И праи муабет за шлепери, акции и слично