Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас во последно се пријавувам. Од возачи на автобуси што се арогантни (приватниците пред се), па се до таксисти...сé!Запишувам таблица..и ѕвонам.
Цитат: Carpathian Lord на 24 Јули 2017, 20:14:02 pmЈас во последно се пријавувам. Од возачи на автобуси што се арогантни (приватниците пред се), па се до таксисти...сé!Запишувам таблица..и ѕвонам.Јас имав слична случка некни со психопат во Јутонг кој ме претицаше кај зоолошка со 70 (јас возев 60) за да му текне дека кај зоолошка има станица, па да ме истурка надвор од патот и да се качам на тротоар за да не ме сомеле.Напишав маил до ЈСП до сите контакти кои ги најдов, од директор, до технички директор... Никој не ми одговори. Тоа не е прв пат типот да вози 70 таму, изгледа се работи за истиот автобус. Од пред некој ден камерата ми е вклучена нон стоп, пошто се поклопува кога тој поминува и кога се враќам од работа. Со камерата следен пат ќе ѕвонам кај другариве во полиција.
Цитат: Carpathian Lord на 24 Јули 2017, 20:14:02 pmЈас во последно се пријавувам. Од возачи на автобуси што се арогантни (приватниците пред се), па се до таксисти...сé!Запишувам таблица..и ѕвонам.Јас слично така.
Цитат: Tischläufer на 24 Јули 2017, 20:29:42 pmЦитат: Carpathian Lord на 24 Јули 2017, 20:14:02 pmЈас во последно се пријавувам. Од возачи на автобуси што се арогантни (приватниците пред се), па се до таксисти...сé!Запишувам таблица..и ѕвонам.Јас имав слична случка некни со психопат во Јутонг кој ме претицаше кај зоолошка со 70 (јас возев 60) за да му текне дека кај зоолошка има станица, па да ме истурка надвор од патот и да се качам на тротоар за да не ме сомеле.Напишав маил до ЈСП до сите контакти кои ги најдов, од директор, до технички директор... Никој не ми одговори. Тоа не е прв пат типот да вози 70 таму, изгледа се работи за истиот автобус. Од пред некој ден камерата ми е вклучена нон стоп, пошто се поклопува кога тој поминува и кога се враќам од работа. Со камерата следен пат ќе ѕвонам кај другариве во полиција.Џабе пишуваш поминато ми е тоа пишувањето.... На мое зелено и тоа 3 секунди од кога се запали тргам со мотор и пред мене ми прошишува автобус на пола метро растојание. Го стигнав го застанав и викам патници возиш ако не друго нормален ли си, ќе те пријавам. Добив одговор со зборовите: Ме заболе, пријави ме...
voa ko ke se sudrat direKt , edeniof e tezook seljak!!!Straza(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)