Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3414276 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Јас во последно се пријавувам. Од возачи на автобуси што се арогантни (приватниците пред се), па се до таксисти...сé!

Запишувам таблица..и ѕвонам.
Јас слично така.

Присутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5198
Јас во последно се пријавувам. Од возачи на автобуси што се арогантни (приватниците пред се), па се до таксисти...сé!

Јас имав слична случка некни со психопат во Јутонг кој ме претицаше кај зоолошка со 70 (јас возев 60) за да му текне дека кај зоолошка има станица, па да ме истурка надвор од патот и да се качам на тротоар за да не ме сомеле.
Напишав маил до ЈСП до сите контакти кои ги најдов, од директор, до технички директор... Никој не ми одговори. Тоа не е прв пат типот да вози 70 таму, изгледа се работи за истиот автобус. Од пред некој ден камерата ми е вклучена нон стоп, пошто се поклопува кога тој поминува и кога се враќам од работа. Со камерата следен пат ќе ѕвонам кај другариве во полиција.

Џабе пишуваш поминато ми е тоа пишувањето.... На мое зелено и тоа 3 секунди од кога се запали тргам со мотор и пред мене ми прошишува автобус на пола метро растојание. Го стигнав го застанав и викам патници возиш ако не друго нормален ли си, ќе те пријавам. Добив одговор со зборовите: Ме заболе, пријави ме...

Отсутен pirat_07

• Легенда

Јас слично така.
Моментално сликам бишки по тротоарите на главните улици по Кавадарци.
Не знам како ќе ги искористам сликите ама знам дека ќе ми текне нешто со полиција, инспекција или медиумски испосерок...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Дојдете по мене кога носам дрва по улици,ке имате материјал за 10г да пријавувате. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576

Јас имав слична случка некни со психопат во Јутонг кој ме претицаше кај зоолошка со 70 (јас возев 60) за да му текне дека кај зоолошка има станица, па да ме истурка надвор од патот и да се качам на тротоар за да не ме сомеле.
Напишав маил до ЈСП до сите контакти кои ги најдов, од директор, до технички директор... Никој не ми одговори. Тоа не е прв пат типот да вози 70 таму, изгледа се работи за истиот автобус. Од пред некој ден камерата ми е вклучена нон стоп, пошто се поклопува кога тој поминува и кога се враќам од работа. Со камерата следен пат ќе ѕвонам кај другариве во полиција.

Џабе пишуваш поминато ми е тоа пишувањето.... На мое зелено и тоа 3 секунди од кога се запали тргам со мотор и пред мене ми прошишува автобус на пола метро растојание. Го стигнав го застанав и викам патници возиш ако не друго нормален ли си, ќе те пријавам. Добив одговор со зборовите: Ме заболе, пријави ме...
Ако е приватен, пријави го, да видиш како ќе го заболит...

Отсутен negoznam

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 535

Отсутен pirat_07

• Легенда
Аман со клипчево... хипо и чипо, кое објаснување е требно повеќе...

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Volvo ako treba da se sporedue toa ne bi trebalo da bide FIATce

oni kao epten napredni eve tesla ...  :-\
https://twitter.com/TeslaMotors/status/891164674774806529
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

Lift-off oversteer. Исто се дешава у зима коа имаш само на предни погонски зимски гуми, а позади летни :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
voa ko ke se sudrat direKt , edeniof e tezook seljak!!!
Straza

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6992
  • Бенве сие бенве
Членот дихтунг има повеќе информации @achtung

Sent from my Lenovo PB1-750M using Tapatalk

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Камионот е со охридски таблици.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
voa ko ke se sudrat direKt , edeniof e tezook seljak!!!
Straza

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Брoјче oд тoј сo пaсaтoт дa не имaш?
Зa делoви.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576