Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3083087 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Во таков случај јас прикочувам, давам десен жмигавец и го пуштам копитото да оди да крши глава, подалеку од мене.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Истото го правам и јас, иако се случува често копитото да има послаба кола и ееедвај ќе ме помине ама возам по правила јас.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5047
  • The Spartan General
Не сте возеле многу низ Бугарија, особено не по нивните автопати. Тоа е стандардна случка. Самошто на Зеро прв пат му се дешава и е под импресии.  ;D ;D

Џандарот е само црешката врз шлагот.  :)
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Бугарите се закон, посебно за макази влегување :-)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29674
    • CARclub.mk
Не сте возеле многу низ Бугарија, особено не по нивните автопати. Тоа е стандардна случка. Самошто на Зеро прв пат му се дешава и е под импресии.  ;D ;D

Џандарот е само црешката врз шлагот.  :)

Не го ни приметив џандарот дека возеше позади нас. Ама тајмингот беше толку факинг совршен, да можев ќе застанев да го частам гиро.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5548
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Da go castam Giro be :D

Situacija top so dzandarot,
a sabajlevo bas mi se lepese eden so Golf 4 isto taka na ugornicata kaj plasticarska.
Semafort crveno, a kopitoto otide pred semaforot desno za nakaj Americka ambasada, za tamu da presece i pak na kaj plasticarska, kopito be, stewta nemase dzandari.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Да седнат на пластичарска, можат реални и високи казни да пишат па преку 200 комада, од шала. Ама не, нас ќе не сопре за светла незапалени во Центар.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13939
Она што талентот во Мерцедесот не го примети е дека во колоната, 4-5 коли позади мене имаше грчки џандар во Шкода Октавија. Распали ротација, го застана на страна..

А како тоа возевте 140-150, а џандаров да не пуштил ротација? ;D

Се зезам.

Karma is a bitch!

Иначе не знам дали имате забележано, еден тон бугарски коли се возат низ Солун. Дали Бугарите почнаа да се вработуваат и/или да отвораат бизниси низ Солун или Грциве дека се во ЕУ купуваат евтини коли од Бугарија, а бидејќи се во ЕУ немаат проблем да ги возат?

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Грците купуваат бугарски коли.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
ima i agencii so nedviznosti kako i reklami so bugarski tekst...

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2840
Она што талентот во Мерцедесот не го примети е дека во колоната, 4-5 коли позади мене имаше грчки џандар во Шкода Октавија. Распали ротација, го застана на страна..

А како тоа возевте 140-150, а џандаров да не пуштил ротација? ;D

Се зезам.

Karma is a bitch!

Иначе не знам дали имате забележано, еден тон бугарски коли се возат низ Солун. Дали Бугарите почнаа да се вработуваат и/или да отвораат бизниси низ Солун или Грциве дека се во ЕУ купуваат евтини коли од Бугарија, а бидејќи се во ЕУ немаат проблем да ги возат?
Може и они почнаа да вадат бугарски пасоши :D :D :D :D ....

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5047
  • The Spartan General
Може и они почнаа да вадат бугарски пасоши :D :D :D :D ....

Меѓудругото, да. Ем пасоши, ем отвараат фирми во Бугарија.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
По смачканоста на кабината, може да е згмечен надолу.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need