Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3083397 пати)

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 672
Пежо 206!!! Кој беше членот што влезе во трафика со 206-ката на Водњанска????  ;D ;D ;D

http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=101564

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8127
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Си го смени никот  :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8965
сеуште нема прилина зошто вака излетал. Срека не паднал на друга кола.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Залетан од автокоманда, се искачува на надвозникот и сакал 90% кривина на негово лево да ја фати со втора пуна - моја претпоставка.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
zaradi budalive decista ko nego nas normalnite uste od pred avtokomaanda ni stavaat ogranicuvanje 50km cas, ko nemozes po magareto maaj po samaroot.... datebm budalite...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3465

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
neznam so da kazam, togas da mu gi ebam zivite !!!
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Јебем ти будала. Ова е изгледа како што кажа ахтунг, од доле идел од лукоил се качил сакал лево да сврти на надвозникот не успеал и ја пробил и паднал. Кривина 90 степена е. Со повеќе од 30-40 не се влага, мазен асфалт, испакнатини баш кај што е вртењето- рецепт за катастрофа. Замисли си возиш доле ладно со печеесе и ти падне на кров ваква будала некоја...
« Последно менување: 14 Јули 2016, 09:31:29 am Allexxander »

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Буквално има да те сплеска како на преса.

Мислам дека е време градските власти да размислат да ги бетонираат сите надвозници, пошто со ваков багра народ ништо не е безбедно.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
Tipacot go vadel tatkomi od kola ja dojdov par minuti posle ....na sefot nisto ne mu bese a i ne mu tekinjase so tocno se desilo neso kako kola mu presekla pat.
 Sakal da odi prema asuc nosel delovi za servisot pezo sity car kako i da bese.
Inace i sleper ednas padna pointeresno bese togas.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
Заради едно претрчување, ем умрела, ем овој 6.5 години затвор.

Цитат
Адвокатот на обвинетиот, Игор Мицев, во завршните зборови наведе дека според исказите на вештаците, Љубиша ниту ја причинил ниту, пак, можел да ја избегне сообраќајната несреќа. Вештачењата, како што рече адвокатот, покажале дека Фросина претрчувала по пешачкиот премин на црвено светло, а Љубиша поминувал на зелено светло.

Сама себе се убила. Ако не било и самоубиство не ме чуди.

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
De be komentarov .... zemi sam smeni si go.....
Vaka epten prost deluvas.

Отсутен Diablo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 465
Заради едно претрчување, ем умрела, ем овој 6.5 години затвор.

Цитат
Адвокатот на обвинетиот, Игор Мицев, во завршните зборови наведе дека според исказите на вештаците, Љубиша ниту ја причинил ниту, пак, можел да ја избегне сообраќајната несреќа. Вештачењата, како што рече адвокатот, покажале дека Фросина претрчувала по пешачкиот премин на црвено светло, а Љубиша поминувал на зелено светло.

Сама себе се убила. Ако не било и самоубиство не ме чуди.
Поминувал на зелено со брзина над дозволената и 1.20 промили алкохол во крвта или дупло повеќе од дозволената количина.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
Така испаѓа, нажалост. Седнал пијан зад волан. Дамла скоро.