Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3418749 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20803

Не знам каде им е згрешена инсталацијата на Русиве...
Ајде де, некои работи се неизбежни и непредвидливи, ама повеќето случаи можат да се избегнат само со имање 2 грама памет.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
ми се гади више од рускиве клипови... по цел нет само русија па русија... отвори мотика, само руски клипови, отвори кајгана, русија ова русија она... напиши било што по нетов 90% руски клипови... аман више, стварно...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Може многу да се научи од рускиве клипови. Барем јас прилично многу работи научив.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
И тоа само денес.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100

Отсутен Leon-cist

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 781
  • .
па гледајќи ги овие руски глупости јас станав совесен  а богами и исплашен возач ;)
VW MK-7 (1.6 тди)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14711
па гледајќи ги овие руски глупости јас станав совесен  а богами и исплашен возач ;)

Исто. Барем да гледаат мнозинството и да учат од клиповите.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
Нешто слично ми се случи пред нешто помалку од два саата.

Возев нешто накај Центар. Стигам до раскрсницата на Партизанска со Октомвриска револуција, зелен семафорот. Возиме неколку коли во колона во левата лента, можеби околу 60-65 на саат. Стигаме до двоењето за посебна лента за лево, таа полна. Продолжуваме да возиме.

Одеднаш, троглодитот пред мене во тркачка Опел Тигра, од брзите, решава дека сака да сврти лево и да застане пред сите други во лентата за вртење лево. И фино, од 60-65 на саат, дечкото без жмигавец, без факинг ништо си заврте и си застана. Мислам дека го промашив за помалку од 10 цм. Копито.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
Симо, иди бре у...

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
Па добро, мора да се сложиме дека добар дел од популацијата е на исто интелектуално ниво ...

;D ;D ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
полицијата ќе испитала за причините...

алооооо.... што тука не е јасно? овци имало НА ПАТОТ... за 2 години 3 пати испрегазени овци 60-70 комада вкупно... мислам, што треба да се испитува поише?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
На овчарот да му се одземе лиценцата за работа ...

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Pred 4-5god imav cest da naletam na ista slucka na istiot pat nekolku minuti posle nastanot. Tipceto bese so seat leon i cela kola bese so krv i volna, edvaj spasi glava od ovcarite, mavaa so stapovi po kolata ko on da e kriv.