Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3179376 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43931
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
Го има целово видео, исецкано ме нервира. И после што се деси?! Лајвлик?

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16734
  • Keep it 100

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Многу засекиран ми личи овој со 918 :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
Кога се улетал како идиот...
Audi driver

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
Требаше да го перне, за друг пат да прати ретровизори.
« Последно менување: 31 Јули 2015, 14:23:31 pm Deni »

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20143
Ретровизорите за украс.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Зато не смее да се вози со драстично поголема брзина од останатите учесници во сообраќајот.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Или драстично помала (ко` овој на видеово). Па и уште си отиде у 3-та лента без да му чуе....ничим изазван...браос бе!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Па и не возеше така бавно типот.
Коментар од видеото:

I would love to put the blame on the camera car, but i understand why something like this happens ever so often even if the driver did checked his mirrors. Sometimes the approaching car is just so fast that when you glance at your mirrors and then turn, you have a ridiculously small window to actually catch that car, even if you are fully aware that you are on the autobahn.

Видеото е скратено и не се гледа што се случи подоцна. А затоа аудито наеднаш се најде на најлевата лента веројатно затоа што имало возило и препрека на средната лента, не ми изгледа дека е без причина престројувањето.
« Последно менување: 31 Јули 2015, 15:08:06 pm Миле Џонтра »

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
Што се случило, го помина Аудито во лентата до него значи немало кола и отишол во трета лента без никаква причина. Дебил.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Зошто отишол ТТ-то во првата лента ако немало кола во средната? И зошто закочи а не продолжи по следната?

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
Пошто во трета се претекнува, а не во средна кај што беше идиотов што снима.