Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884623 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Тешка трагедија, секоја чест на дечкото што успеал да си спаси две другарчиња.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
se ljubel 2 goljfa denes ne go znael koj ima pre_dnos  :D

[датотека избришана од администраторот]

Отсутен NUME

• Сениор
da bilo VW.... go jadese lokomotivata so eurokrem i senf  ;D ;D ;D ;D
da se razvedrime tro
pocit do zaginatite  :(

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
abe so so i da bides lokomotiva da te zalepi tamu kaj so treba gotov si, ajt so zdravje ne mercedes ne fico ne avtobus

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
abe so so i da bides lokomotiva da te zalepi tamu kaj so treba gotov si, ajt so zdravje ne mercedes ne fico ne avtobus

А вакво може ли? Абе ако е само локомотивата ќе лета од шини! ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Да биле со лимузина сигурно нема баш така да излетале од патот, а и да излеталее сигурно шансите да го преживеат ударот од воз ќе биле дарастично поголеми .
Мислиш на Мазда 6?

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max

Баба Павлина досега изграбала и оштетила повеќе од сто автомобили на соседите од својата населба. Подолг период во полицијата пристигнувале пријави од граѓаните дека некој им ги оштетува автомобилите.
Како што од ден во ден се трупаа пристигнатите пријави и поплаки, така еден ден пристигна и сведочењето од група деца дека е забележана повозрасна жена како гребе автомобил на улицата каде што играле.

Ова не било доволно за полицијата да ја обвини госпоѓата за сите дотогашни дела, па превземала акција за следење и фаќање на старицата во евентуално ново дело.

Сомневањата се потврдиле. Баба Павлина е таа што ги гребела автомобилите во Тафталиџе, со домашниот отворач за вино.

Таа на полицијата и ги признала сите сторени дела. Како причина за правењето штета го навела тоа што нејзиниот син немал автомобил, па заради завист посегнала да ги казнува сите оние кои имале нов автомобил.

Проценетата штета од дејствувањето на бабата е околу сто илјади евра, бидејќи автомобилите биле претежно скапи и луксузни, чија поправка чини поголема сума на пари.

http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=66078

П.С. Осеќам ќе биде завили сте бабу у тепих

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
bre kakvi retardi ima po gradov

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Лошо, ептен лошо....и да ја фатиш не можеш ни да ја ебеш....ќе мора да ја тепаш! ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Да ја завиткаш у килим и преку бугарија до Косово

Отсутен NUME

• Сениор
Лошо, ептен лошо....и да ја фатиш не можеш ни да ја ебеш....ќе мора да ја тепаш! ;D

xaaaaaaaaaaaaxxaxaxaxaxa moze ima vnuka be roki ;)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

xaaaaaaaaaaaaxxaxaxaxaxa moze ima vnuka be roki ;)

Додека дојдеш до внука и ќе те разбере цела Битола...заеби!

Тоа тука на лице место се договара...одма и викаш, пупи се или правац полиција...бирај? ;D

Со бабавa тоа не бива...не дека нема да ти се напупи одма туку тебе ќе ти се слоши. ;D

Отсутен NUME

• Сениор
 ;D ;D ;D ona e veke fabricki napupena
iszdisale amortizeri i feder platna u kicma  ;D ;D ;D ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

:D :D :D ти стварно не си нормален, се смеам како некј будала ... ;D :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

:D :D :D ти стварно не си нормален, се смеам како некј будала ... ;D :D
Зошто бе се смееш? Да не не се сложуваш со Спортекс а? Кој дел не се слагаш? Кај тепањето или ебавањето?  ;D ;D ;D