Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3078747 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7274
Спукал патничко комбе, 2-ца повредени, шоферот на возилово, и еден патник.

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
<

Метак у чело.. ОДМА !
Не бе зошто, го пуштиле да се брани од слобода.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Влез на Скопје, Автокоманда затворен/ Наслушнато дека имало некоја така пострашна сообраќајка, ама не знам за што точно се работи...
Синојќа околу 1 веднаш после надвозникот на влез во Скопје, 500 метра пред Лукоил. Јас бев на работа и се слушна до индустриска силен удар, за многу кратко време отидоа неколку полициски возила, 3 возила на брза помош и пожарна. Колата ја видов околу 5 сабајлето на шлеп и беше само куп сив метал налик старо железо. Колата удрила у билборд и влетала у нечив двор, она што успеав од рекла казала да дознаам е дека има 2ца загинати и 1 тешко повреден и дека ударот бил со огромна брзина.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Неповрзано со тоа што го опиша Кими.

Наводно, без жртви.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Kako mozelo vaka pikapov ili kamionet sto e...da se odvoi od platformata? So kolku go mavnal so 300?

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
<

Метак у чело.. ОДМА !
Не бе зошто, го пуштиле да се брани од слобода.
Da ne dade gospod  ! Na pesacki go ubi devojceto ! Samo metak u celo za vakov !

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
Влез на Скопје, Автокоманда затворен/ Наслушнато дека имало некоја така пострашна сообраќајка, ама не знам за што точно се работи...
Синојќа околу 1 веднаш после надвозникот на влез во Скопје, 500 метра пред Лукоил. Јас бев на работа и се слушна до индустриска силен удар, за многу кратко време отидоа неколку полициски возила, 3 возила на брза помош и пожарна. Колата ја видов околу 5 сабајлето на шлеп и беше само куп сив метал налик старо железо. Колата удрила у билборд и влетала у нечив двор, она што успеав од рекла казала да дознаам е дека има 2ца загинати и 1 тешко повреден и дека ударот бил со огромна брзина.

И мене нешто слично ми пренесоа... вика не се познаваше каква кола е, едниот бил излетан надвор во дворот/ најверојатно голф било, ама не можело да се препознае :/ Е сеа за жртви и повредени, не знам...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43706
  • Il Moderatore
Зошто ниту еден таблоид и атеншн хор портал не ја објавил како вест, не ми е јасно?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Спиеле во тој момент, не можеле да отидат да сликнат со мобилен.

Или е нечив син.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
И стварно никаде нема за сообраќајкава, баш сега пребарував по интеренет и не успеав ништо да најдам. Кога ќе ми текне за какви банални сообраќајки известуваат, оваа требаше да биде ударна вест. Колата беше парчиња лим едно врз друго, у сообраќајна може само да се дознае што кола било.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14287
  • Пудингот на шоферството
Легендарен човек,нека почива во мир.
http://tera.mk/index.php/vesti/aktuel/80691-zagina-motorciklist-od-bitola

Колку шо разбрав,се удрил со 180км/х.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 587
И стварно никаде нема за сообраќајкава, баш сега пребарував по интеренет и не успеав ништо да најдам. Кога ќе ми текне за какви банални сообраќајки известуваат, оваа требаше да биде ударна вест. Колата беше парчиња лим едно врз друго, у сообраќајна може само да се дознае што кола било.
izgleda u bilbordot se zdenal ... pola Joksimovic go nema :)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Детето на црвено, колата на зелено. Најмногу се изнервирав гледајки ја курвата што чекаше да помине цццц....

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54984
  • Махер

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
7 годишно дете... Толку разбира.