каква само заблуда смести Онак алал да му е, човекот има мотор и мисли дека се што ке се прикаже на јутуб каде што моторите губат се е фејк а само пред една недела декларираше тука дека едно клио рс неможел да го стигне
@Kikac незнам дали примети ама на 35та секунда кога моторот фукаше до крај (без разлика која брзина) аудито лагано му се лепеше така да слободно сега продолжете да анализирате дали е фејк или не...
Друже не го бранам Онак, али неговото кавасаки е 300+ кила, негова тежина декларирана на троа поќе и плус мислам кажа сопругата била како сопатник, постаро е од мене, аеродинамика 0 во споредба со новите мотори, па пак на втори семафори кажа дека се држеле еден до друг, што е доста добро за мотор 20+ години да се држи со клио вилиамс старо 10 години
Дали е фејк или не незнам, само знам дека моторџијата на нинџата цвикаше и тоа многу, типката кога викаше дека наводно гумата ќе му летне на кавасакито нема везе, и на таа кривина аудито кога беше позади, кавасакито можеше комотно побрзо да влезе и излезе од кривината, гумата нема шанса туку така да рокне или извади
Рикаше бидејќи ја прешалта у нижа да добие на снага, плус метеж, така да незнам што гледаш тука чудно
Релевантно.
За ова стварно незнам што да кажам, браво за ABT Tuning што направиле ѕвер од рс6ка со добар аеродинамичен пакет, мада и баба ми од гроб да ја извадам и да ја седнам у аудиво на долг правец и она ќе вози преку 300, незнам друго што да кажам
Не одрекувам дека на долги правци дека и р8цата ќе ги јаде и двата и те како, али на кратки со благи кривини, не ми се верува дека има кола која би можела да е подобра од супербајк, особено од новата генерација со 300.000 тракатанци на нив
Од прва се гледа дека астрата е чепкана, и дека каде каде тргна порано од р6ката, а да не заборавиме дека оваа р6ка е моделскa од 2001ва до 2005та, каде што stock машина има само 108 коња(во 2003та е средена машината малце и ја имаат коњажата качено на 120 коња), а астрава бог знае колку...