Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3844880 пати)

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
Јебига сега се гледа само парица, нема другарство. Се возат другари во кола, се тумбаат и после некој месец на тој што вози тужба од тие "другарите". Toa e..
New blood of old school

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7607
Имам иста случка со мои другари.....заедно седеле пиеле цела вечер се направиле камења и другарот го зема да дедо му 101-от и низ град лудуваа и се удрија во една бандера.Совозачот имаше скршени 3 заба и пукната аркада.Го тужеше другар му и му зеде многу пари оштета.......
Е тоа ти е за плачење ///////

А дали повторно му беа скршени ребрата на тој што тужел  ?

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2854
Имам иста случка со мои другари.....заедно седеле пиеле цела вечер се направиле камења и другарот го зема да дедо му 101-от и низ град лудуваа и се удрија во една бандера.Совозачот имаше скршени 3 заба и пукната аркада.Го тужеше другар му и му зеде многу пари оштета.......
Е тоа ти е за плачење ///////

А дали повторно му беа скршени ребрата на тој што тужел  ?
Не му беа ама требаше не ребрата требаше цел да се искши тој ....да го премотат како мумија

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Не се тоа алал пари, остави ти тоа. Кој сака така да заработува нема мозок. Год, добро штом си добар ти.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Додека сме кај соголувањето,
Пред некој ден се случла некаква сообраќајка во Ковадарци или Неготино не знам точно. На дечкото му излизгава колата поради голомразица и се бапнале во некој мост. Во колата имало 5 души и имало само еден со расечен прст и му се заканувал на возачов дека ќе го тужи, и сега овој му дал нешто пари да му се откачи... А другари биле, катастрофа да се плашиш у кола другар да качиш.

Затоа при регистрација, осигурај и патници. 300 денари на таа пара - не болат.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
со осигурани патници самото осигурање ги исплака, меѓутоа ако бара приватно плус оштета нема врска осигурањето

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2854
Мене не ми е ништо....така да нема проблем

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
со осигурани патници самото осигурање ги исплака, меѓутоа ако бара приватно плус оштета нема врска осигурањето

Тогаш може само преку суд да бара, ако мисли дека може да добие. Па ако не бил врзан во кола, оф, оф... :)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
убаво се гледа зошто е забрането да се вози побавно од 60км/ч на автопат

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
убаво се гледа зошто е забрането да се вози побавно од 60км/ч на автопат

it was more than 100 miles impact...

100 милји е 160 на саат. кај на с е дозволено нај често 100, на некои места 120 а скоро нигде-ептен малку 130.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Почекај ме малце подоле   ;D ;D

www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
еве една слика која е добра за краш тест

случка во к.вода,бивша првомајска,по ново борис т.
извор: http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=1188774AFAB40C4D9C6A96C586A68D0B
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9179
  • Пичлеме
Е ова кај нас го викаме БРАВСКИ. Салам бравски.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Шо мајка бара она плаво ли е, сребрено ли е, Тојота шо го пишале дека е, од таа страна?!
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.