Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3034353 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43651
  • Il Moderatore
Колегава од Кисела Вода, доаѓајки накај работа возел пред Спаркот. Завртел на лукоил да си купи цигари.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Жалам за жртвите. Ама некако потсвесно ми доаѓа да кажам дека глупоста што ја направил несудениот татко спречила репродукција на прилично глуп човек. Од мене има darwin award за шибање безглаво со упалени 4 жмигавци на црвено, во сред град на екстра прометна раскрсница.
Се надевам дека поуката од несреќава ќе се вреже во свеста на многу млади возачи.

П.С. Ја знам моралната лекција што ќе ми ја треснете, али јебига... морав да искометирам вака.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
секој човек се нашол или ке се најде во ситуација кога најмилото му е најбитно од се во животот и кога губи осет со реалноста! коментарот за репродукцијата поврзано со смртта на бебето не те личи воопшто и дури е језив за читање!

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Затоа што имам две предвреме родени деца, и пошто го имам татко ми во состојба на инфаркт возено до болница, знам што зборувам.

Понатака не коментирам.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54953
  • Махер
Една книга би ти препорачал Симо.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1316
кои стесни денови за сопругата или преживеаната во сообраќајкава.
дали да плаче по сопругот или по детето :(
жално...
форд фиеста 1,4 тдци

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Мислам дека и сопругата е во критична состојба.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Дали ова ќе било случај ако возеле ново Киа Рио?

Отсутен krell

• Редовен
  • Пораки: 1809
Дали ова ќе било случај ако возеле ново Киа Рио?

Дали мислиш дека сите се во имотна состојба да возат нова Киа Рио?

Ова што се случило е трагедија, и стварно е суров животот некогаш...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Се разбира дека е ужасна трагедија. Се разбира.   :-[

Отсутен krell

• Редовен
  • Пораки: 1809
Се разбира дека е ужасна трагедија. Се разбира.   :-[

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Знаеш, колку и да сме ние среќни да можеме да си приуштиме посаглам возило, не смееме да заборавиме дека има и многу што можат да си приуштат 101 и толку.

И не смееме дефинитивно никого да осудиме ради што не можел да си купи безбедна кола.

Исто. Животот е тркало.. Некогаш имаш се, ама може и да изгубиш се.. Затоа не треба курчење со такви нешта..

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Наполно се согласувам. Дарвиновиот момент кој го посочи Симо е многу повлијателен во случајов.

Животот е тркало. Поточно четири тркала. Кои поминале на црвено. Намерно.

Некој невин човек ги удрил и сега на душа си има два-тројца. Трагедија.