Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3844039 пати)

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Па и законски е да возиш на нафта али некој возат на црвена и на зејтин.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.

Тешка економска ситуација за жал. 90 посто возат на благословена Бела нафта.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

никаде во законот не стои дека не смееш да возиш на зејтин. за црвена да, ама за зејтин не.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2854
Пред 15 минути кај Веро кај народна банка еден ме удри со кола....
Јас со точакот си одев од факултет а тој излегување од паркингот на Веро и си збореше на телефон и ги гледаше таму едни мајстори што работат....Јас го видов, видов дека ке тргне и почнав да кочам ама не успеав да застанам....
Нема ништо сериозно освен што му се скрши браникот на човекот на колата и на мене 2-3 ситни гребнатинки

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Добро што сте читави и двајцата, особено ти пошо си бил на тачак...

Што беља било чим му се скршил браникот? Убаво го подбра а? :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен godofspeed

• Редовен
Абе можеше да биде и поголема....ама среќа брзо реагираше човекот
А и ми рече друже јас сум крив ако ти треба нешто ако си нешто повреден....ептен излезе фер
А и добро е тоа што на точакот немам никакво оштетување....

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Така прават во белиот свет.

Отсутен godofspeed

• Редовен
Нема зошто да го соголам....
Да не застанеше да си продолжеше ке пијавев во полиција и сите тие процедури понатаму...ама човекот со сосема коректен однос спрема мене ме праша дали сум повреден да ме носи до болница ,.....
Ама кога навистина не ми е ништо освен што имам 2-3 ситни гребаници на раката нема зошто да се глупирам непотребно или пак да сум како некои што едвам чекаат да им се случи такво нешто па да се бркаат низ полиции,судови и осигурителни компании......
мислам дека во овој случај нема потреба од такви работи

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Додека сме кај соголувањето,
Пред некој ден се случла некаква сообраќајка во Ковадарци или Неготино не знам точно. На дечкото му излизгава колата поради голомразица и се бапнале во некој мост. Во колата имало 5 души и имало само еден со расечен прст и му се заканувал на возачов дека ќе го тужи, и сега овој му дал нешто пари да му се откачи... А другари биле, катастрофа да се плашиш у кола другар да качиш.

Отсутен godofspeed

• Редовен
Додека сме кај соголувањето,
Пред некој ден се случла некаква сообраќајка во Ковадарци или Неготино не знам точно. На дечкото му излизгава колата поради голомразица и се бапнале во некој мост. Во колата имало 5 души и имало само еден со расечен прст и му се заканувал на возачов дека ќе го тужи, и сега овој му дал нешто пари да му се откачи... А другари биле, катастрофа да се плашиш у кола другар да качиш.
Имам иста случка со мои другари.....заедно седеле пиеле цела вечер се направиле камења и другарот го зема да дедо му 101-от и низ град лудуваа и се удрија во една бандера.Совозачот имаше скршени 3 заба и пукната аркада.Го тужеше другар му и му зеде многу пари оштета.......
Е тоа ти е за плачење ///////

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55238
  • Махер
Ako ti se rusi prijatelstvo za 200eur, mnogu bilo jako prijatelstvoto.

Отсутен godofspeed

• Редовен
Е ајде де...
И не е само за 200 евра и 3 години по судови да се влечеш

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Во белиот свет за тоа се земаат убав парички. Се знае. Има и секундарни последици од стресот дури и психолошки пореметувања. Ако си упорен можеш и пензија да земеш.

Отсутен godofspeed

• Редовен
Тие убави парички КАКО ДОШЛЕ ТАКА ПРОШЛЕ ние во нашиот свет па така викаме.Понатаму навистина може да ти се случи нешто каде што не само тие пари....туку и 3 пати повеке ке треба да дадеш
И те молам не треси глупости

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Нема да пројдат. Се ставаат во банка. И си растат на контото.