Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3870034 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Еден ко ниеден. Ете и да се отепа, шо прајме со останатите 16 брача и 1740 членови од потесниот кург на фамиљијата?

купуваш против авионски пушко-митролез,заземаш положба,голема количина на ракија(или било кој високо алкохолен пијалок),нешто за мезе,и си чекаш....

за тоа зборувам
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Мече далеку од пушко-митраљези се ите. Ама седобри нака си иби мамата....А типчево со двете АА12-ки е лек за пациентите шо чкрипат во доцни ночни часове...
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
@Kimi сега кај што одев имаше знак „Ветер“, а дозволено 130. И јас фино лепо 130 (по ГПС со Фиестата), по едно како мост. Кога задува, кога рече носиииии. Мислам не ја носи колата, ама осеќаш ненормална сила од десно дека те бутка. Дури и малце десно вртиш за да останеш во лента. Да возев 200 како метео балон ќе ме оддуваше. Ипак ништо страшно, автопат. Ама може и опасно да е. :) Стандард 29 над дозволеното, и она спава.
прво фиестата не иде 200 ;D хаха, него јас пак ќе ти кажам дека ретко возам толку брзо, таа брзина 3 пати ја иам постигнато од кои еднаш само ја имам држено подолго, најчесто на автопат од 100 кога ме мрзи до кај 140/150 кога мислам дека ми дозволува патот. најчесто возам 110 бидејки тогаш сум рамно на 3000 обртаи. сум осетил таков јак ветар кога треба да вртиш малку за да останеш у лента и тогаш возев околу 90 бидејќи не се осеќав сигурен и доволно искусен. и уште една работа има една заебанција у законот која што мене како возач почетник(ајде уште 3 месеци и у курац) ми наложува да возам не повеќе од 60 низ град, не повеќе од 80 на магистрални патишта и најинтересното не повеќе од 100ка на автопат. единствен закон од тие за почетници кој што сметам дека е добар и на место

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Мече и  gOJDO за муабетот погоре...

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
таа сачмарка лани кога читав за неа, сеуште ја немаше во слободна продажба, достапна беше само за единици на полицијата и војската ..

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Мече и  gOJDO за муабетот погоре...

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
ако снема куршуми,тогаш се префрламе на нагазни мини  :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
abe use malce nekoj tenk ke predlozi da se kupi, zabega temava

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Ништо не му е, пун пари е тој

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
Mr. Bean го слупал мекларенот ....

http://www.guardian.co.uk/tv-and-radio/2011/aug/05/rowan-atkinson-mclaren-f1-crash

Џереми му го фати на очи количето...

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Жално за мекларенот е ова :(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
За пички очи ке истера некој...

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Е тоа е рики,се истепаа  :(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Пред 3 години,тазе возач околу 5-6 месеци искуство,со другар во кола, угорницата кај Трнодол го носев еден друг другар до дома и на враќање КРЕТЕН дадов повеќе гас, не знам изгубив контрола (веројатно зашто таму е многу стрмно и кривини) пробав да исправам...лево провалија,десно дрва...клизам лево,клизам десно и мислам дека беше на последната кривина на десно т.е. кога се врти благо десно и после право за спуштање...клизам десно (веќе со брзина сигурно над 60-80км/х,што за таа надолнина е и тоа како преголема)мавам со предно тркало во тротоар,колата се крева,мава во грмушки, прави круг во воздух и паѓам на 4 тркала паралелно со знак стоп...сега таму е поплочено местото, ако одите натаму кога ќе се качувате од лева страна на почетокот кај знакот стоп одма на пола метро пред знакот "слетав"...и стварно во тие моменти помислив на 10000000 работи...за среќа носев појас, а носеше и другарот до мене, он се чукна во стаклото малку ништо сериозно мала џумка...излеговме од колата, кога погледнав што да видам...предница скоро и да немаше кровот не допрен,шофершајбната напукната,предните две стакла напукнати,тркалата...глисер...накосени нанадвор...иначе колата (фиат панда 2006 год) на сестра ми,она само што се врати од Германија...одма се јавив на моите,дојдоа татко ми и сестра ми,мајка ми веројатно во тој момент била веќе во "несвест"...Татко ми со служба ја однесе на поправка...штета...2500 евра...колата на старо земена 4000 евра ( од Хертц, татко ми таму работеше тогаш па ја зема по специјална цена )...среќа...сега кога и да одам од таму ставам во прва пуштам гас и кумплуг и само на штрек ми е ногата за кочница...имало господ...

Немајќи што да правам,ја листав темава... ама ова е дефинитивно нај нај...