Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424222 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
околу 18 часот,на вракање од плажа(Гранит) према Охрид,Голф 1 удрен во бандера и тоа салам,сето тоа се имаше случено нецела минута пред да поминам и беше ептен грозно....дечкото го имаа извадено и лежеше на патот,а внатре во колата девојка или средовечна жена(неможев убаво да видам)беше заробена,па заради големите гужви не застанав продолжив напред...се разбира имаше луѓе кои им пружаа помош и не сакав да застанувам како некој сеирџија....дај Боже да нема ништо сериозно
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7565
вчера загинал моторџија кај Аце Големио, Куманово - Велес  ... изгубил контрола врз Дукатито ..

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
заебана рабтоа ми се деси вчера коа се враќав од грчка. негде 15-20 километри пред граница на автобусот во кој што се возев, пукање предна лева гума ама салам пукање. се навали на левата страна и почна да бега у лево накај колите што идеа од спротивен правец и си викам готово лупнавме, се фатив за седишето напред да се држам ја грабнав девојка ми и нејзе да ја држам и се молам да не акнеме у друга кола. среќа шоферот изреагира ко што треба и полека го врати у нормала автобусот и го застана полека. коа искочивме шо ќе видиме напред лево бусот до земја, гума речиси да немаше пошто беше расфрлана на парчиња 100 метра поназад.

едит: а кратко време пред да се случи сето тоа, 15 минути јадев гомна како повеќе нема да идам со автобус, дека многу неудобно споро дрн дрн и се деси што се деси и више стварно не идам со автобус
« Последно менување: 25 Јули 2011, 14:42:20 pm Kimi R »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Па што не закочи ти пред тој да застане? И така подобро кочиш од автобусот.

Отсутен Kimi R

• Сениор
???

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
???
Ти возеше зад него ли?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Пошто и они биле во автобусот.

Отсутен Kimi R

• Сениор
Пошто и они биле во автобусот.
фала зеро, го дополнив постот за да биде појасно

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Аааааа.... „автобусот во кој што се возев,“
Аааааа мада фака, не сум го прочитал тоа. Разбрано

Отсутен Kimi R

• Сениор
Аааааа.... „автобусот во кој што се возев,“
Аааааа мада фака, не сум го прочитал тоа. Разбрано
абе море торко еден тоа го допишав од после, ама ти не читаш ко што треба таму иам напишано "се фатив за седишето напред да се држам ја грабнав девојка ми и нејзе да ја држам" како може да го изведам напишаново ако возам ;D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
hahaha mozda vozis od zadno sediste :D :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
како може да го изведам напишаново ако возам ;D
Па што те знам.... остај не си ти нормален :)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
Еј гадна работа ти се задесила, среќа ништо сериозно не биднало

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Лошо лошо јас зошто не се возам со аутобуси глупости возеви бродови најубаво ти е со кола а не знам зошто не си отишол со кола барем грција не е којзнае колку далеку :D

Отсутен Kimi R

• Сениор
Лошо лошо јас зошто не се возам со аутобуси глупости возеви бродови најубаво ти е со кола а не знам зошто не си отишол со кола барем грција не е којзнае колку далеку :D
затоа што доста поефтино е со автобус, затоа што не е лично моја колата, а многу е да им ја соберам на моите 8 дена, затоа што никат претходно не сум бил у грчка ниту со кола ниту со бус(одвратни ми се и затоа, ама фатив девојка и ме натера да отидам кај педерите) ете ради тоа отидов со автобус, ама више не уште пред да рокне гумата викав више не идам со бус. иначе за болдираното мислам дека статискички највише се гине со кола, најбезбедно е со авион па после не знам по кој редослед идат, ама кола е на последно место. ако грешам нека ме исправи некој