Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424269 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7565
Ја за мене си викам бре, Македонче, ко што рече Банза, нема да купи стан, него ГТ-Р, и вака некој да ми направи ... не знам...

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Последно менување: 26 Јули 2011, 20:12:44 pm djidji »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Чед Рид е будла најголема на свет

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Само што пројдов на Првомајска и опет судар кај Супер Тинекс.

Дефинитивно лошо е решен влезот во Супер Тинекс, често се случуваат несереќи. Така да на сите колеги би ви скренал пажња на таа раскрсница да внимавате бидејќи не знаете од кого да се пазите, дал од тој што сака да влезе у Супер Тинекс или пак од тој што сака да излезе, кој бај д веј има мртов агол и непрегледен семафор. За да биде семафорот у видно поле треба да чекате на паркингот и док дојдете да се убаците веќе се упалило црвено.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Иначе во грчка излетав од пат мавнав во ограда, среќа беше израсната со трева па поминав со гребаници. Возев максимум по автопатите и 3 пати ме стопираа џандари од кои еднаш беше за претицање на 2 пуни. Како и да е штета само гребаниците на кола, со џандарите се расправав и ме пуштаа...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Ух, добро е што прошло без повреди и поголеми проблеми. Што се деси, како се деси? Нешто фотки од штета?

Отсутен Chlink

• Легенда
Напред од десна страна, од фарот па до тркалото(ама само гребаници). Добро изреагирав и среќа улица имаше за во лево па завлегов натака. Иначе јас си бев крив, возев брзо еден дечко пред мене споро идеше и на два пати ми даваше ЛЕВ жмигавец, во еден момент помислив дка ми дава знак да го поминам но тоа што не видов а другите кај мене во кола го виделе и не успеале да ми кажат е дека пред него имало моторче со две девојчиња кои шеваат лево десно, како тргнав да го претицувам ме исече и бидна што бидна. Добро помина се, не е ни штетата голема, скоро застанав кога мавнав. немав време да сликам бев лошо застанат морав да се тргнам.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Напред од десна страна, од фарот па до тркалото(ама само гребаници). Добро изреагирав и среќа улица имаше за во лево па завлегов натака. Иначе јас си бев крив, возев брзо еден дечко пред мене споро идеше и на два пати ми даваше ЛЕВ жмигавец, во еден момент помислив дка ми дава знак да го поминам но тоа што не видов а другите кај мене во кола го виделе и не успеале да ми кажат е дека пред него имало моторче со две девојчиња кои шеваат лево десно, како тргнав да го претицувам ме исече и бидна што бидна. Добро помина се, не е ни штетата голема, скоро застанав кога мавнав. немав време да сликам бев лошо застанат морав да се тргнам.

Добро си прошол, мора да се пази бате.

Отсутен Chlink

• Легенда

Добро си прошол, мора да се пази бате.

Е тоа е, некад и заморот си г прави своето, ама како што кажа мора да се пази...

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
члинк друже битно живи, здрави сте, за се друго постои мастеркард. не знам дали прочита погоре и мене ми се деси неубава работа на враќања, додуша не мене ама на автобусот во кој што се возев, битно живи и здрави

Отсутен Chlink

• Легенда
члинк друже битно живи, здрави сте, за се друго постои мастеркард. не знам дали прочита погоре и мене ми се деси неубава работа на враќања, додуша не мене ама на автобусот во кој што се возев, битно живи и здрави

Не се жалам, добро поминав затоа и пишувам, ако поминев лошо најверојатно немаше да пишам, иако идев таман толку брзо за да се десат лоши работи, ама уште еднаш ова АБС ми докажа дека е опасна технологија иако понекогаш сакам кола без абс.

Што се однесува до тоа тебе што ти се случило. Тоа е и единствената работа зашто не сакам да одам со автобус, и никогаш нема да бидам сигурен кога е се возам во автобус. Последниот пат кога бев се возев 24 саата со ококорени очи...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Аман бе со муабетиве пред пат, се некој нешто за малце :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.