Лошо лошо јас зошто не се возам со аутобуси глупости возеви бродови најубаво ти е со кола а не знам зошто не си отишол со кола барем грција не е којзнае колку далеку 
затоа што доста поефтино е со автобус, затоа што не е лично моја колата, а многу е да им ја соберам на моите 8 дена, затоа што никат претходно не сум бил у грчка ниту со кола ниту со бус(одвратни ми се и затоа, ама фатив девојка и ме натера да отидам кај педерите) ете ради тоа отидов со автобус, ама више не уште пред да рокне гумата викав више не идам со бус. иначе за болдираното мислам дека статискички највише се гине со кола, најбезбедно е со авион па после не знам по кој редослед идат, ама кола е на последно место. ако грешам нека ме исправи некој
Е да во право си најевтино е со бус да одиш а дека највеќе се гине со кола тоа мислам дека е точно ти и да пазиш некој друг ќе те мавне
а во аутобус не можам да се возам си имам маки по пат најдалеку сум бил до велес со кола или авион сум немал проблем
ама добро најбитно е дека све поминало во ред а и пофали се како у грчка кај педерите

епа тоа е тој муабет, авотбусот коа му рокна гумата забега у лево за малку ги промаши колите од спротивен правец, мислиш дека ако удреше директива у кола од спротивен правец ќе преживееа тие во колата? не! јас да најверојатно ќе преживеев пошто седев во задниот дел на автобусот и кога видов дека губи контрола се фатив за предното седиште, ама тој у колата ќе го види бусот дека губи контрола кога ќе се акне во него. за жал така стојат работите. иначе супер у грчка убаво си поминав, бевме сами со девојка ми полабаво ни беше си се одморивме, сеа ќе пичиме со друштво у охрид викендов па додека има пари ќе седиме, али дефинитвно идам со кола у охрид не се качуем у бус

По вторпат пишувам во темава...
Удрив куче на автопат... шо малери ме затераа аман
многу гадна работа е да мавнеш животиња, многу ти е оштетена колата? викна полиција да направат увид?