Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424774 пати)

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1283
Not a valid youtube URL

ABS Fail или овие воопшто немаат абс ?

п.с. дефинитивно најбрза демонтажа на 2 гуми истовремено

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
да свртеше и да натепаше гас немаше да помине толку лошо

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Среќа у несреќа што со кровот слета у водата.... Голем дел од енергијата се потроши на прскање на водата.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Нема АБС очигледно. Требаше да пушти малце кочница. Истово ми се има случено на Илинденска.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
dobro go zaleta....

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
абе не го пипна воланот... право со пуна во зид... барем да пробаше да сврти... ете ја изреката од каде излегла: како вол у зид...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
И да го свртеше, тркалата блокирани и нема вртење.

А да го свртеше пред да се блокираат тркалата, наместо фронтален ќе имаше бочен судар со ѕидот, што не е подобра варијанта. Вака бар енергијата на ударот се потроши на кршење + летање + празнење на вирчето.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3960
Вчера при случаен разговор во кафич дознав дека пред 7-8 дена некој ми ја закачил малку колата во задниот браник на лева страна. Е сега, незнам дали благодарение на добрите браници на ауди за кој во описот на колата кога ја купував пишуваше појачани, дали на третманот од ТЕ-ЕН, на колата има неколку претерано плитки минијатурни гребаници за кој морав да се веднам и да светам со фенер да ги видам, значи нема скоро никакви последици. Кога ми кажаа дури приметив, се веднев се штурев таму :) Но поентата е што дечкото што ми ја закачил колата, при неговите обиди за паркирање закачил и колата што му била напред и при тоа го гледале 2ца и не ни испаднал да види што штета направил и дали направил. Дечките што го виделе како го прави ова ја запишале таблицата и вчера ми ја кажаа.

Ме интересира како би постапиле вие? Јас сум денеска на ум да отидам до полиција само да прашам на кој е таа кола и да го побарам лично човекот. Не планирам да барам пари ни ништо од него, зошто нема што да поправам и правам, но мерак ми е да го подсетам колку би можел да плаќа ако продолжи така. Верувам дека често прави така човекот зошто само при тој обид настрадале 2 коли, мојата и уште една, а местото каде што се случило сето ова е место каде што доста често ја оставам колата.

Успат благодарност до ТЕ ЕН и до Ауди :)
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Јави му се и само кажи му каков идиот е. Подсети го дека некој може носот да му го пукне за таков курназлук.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Вчера при случаен разговор во кафич дознав дека пред 7-8 дена некој ми ја закачил малку колата во задниот браник на лева страна. Е сега, незнам дали благодарение на добрите браници на ауди за кој во описот на колата кога ја купував пишуваше појачани, дали на третманот од ТЕ-ЕН, на колата има неколку претерано плитки минијатурни гребаници за кој морав да се веднам и да светам со фенер да ги видам, значи нема скоро никакви последици. Кога ми кажаа дури приметив, се веднев се штурев таму :) Но поентата е што дечкото што ми ја закачил колата, при неговите обиди за паркирање закачил и колата што му била напред и при тоа го гледале 2ца и не ни испаднал да види што штета направил и дали направил. Дечките што го виделе како го прави ова ја запишале таблицата и вчера ми ја кажаа.

Ме интересира како би постапиле вие? Јас сум денеска на ум да отидам до полиција само да прашам на кој е таа кола и да го побарам лично човекот. Не планирам да барам пари ни ништо од него, зошто нема што да поправам и правам, но мерак ми е да го подсетам колку би можел да плаќа ако продолжи така. Верувам дека често прави така човекот зошто само при тој обид настрадале 2 коли, мојата и уште една, а местото каде што се случило сето ова е место каде што доста често ја оставам колата.

Ми се има случено така СКРОЗ да не се познава ништо после миење на колата. Ако не се познава, зошто да се замараш?

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Da ne ti slucilo kaj mene pred kuka?

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Признај си бе не само подпрашувај...

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ja ne ja parkiram na ulica ne mozam da go udram i da sakam ! ;D

Tuku se pozali i komsijata na nesto takvo pa zatoa prasav dali se slucilo tamu, da go kazam da go jade nemien !

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3960
Не Спортекс, не е кај тебе пред куќа, во дворот на Блаже Конески е, кај игротеката.

Инаку еве неколку слики од местото, на некој се гледа повеќе, на некој помалце во зависност од аголот.

If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Ништо не е тоа.