Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3423381 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000

Плавата 106- ка на Давид и Филип.

Плава 106ка, да, не знам чија, возачот се викаше поинаку, ако се сеќавам добро и го осудија ми се чини, само не знам на колку.

Возачот е друг дечко кој бил тогаш сопственик, ама не ја префрлил сообраќајната од Давид.  Дечкото го осудиле, точно. Под дејство на алкохол бил и возилото неосигурено било.

Кај мене е предметот за регрес, ама нема смисла имиња и точни бројки да кажувам ;)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Иначе хондата со рикнатиот мотор е поправена и повторно се вози. Но сега долниот дел од предниот браник е заринкан во тротоарот кај оној кафичот на раскрсницата меѓу партизанска и рузвелтова ;D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Da se pokrene postapka za odzimanje na milenikot :P

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
И свечено предавање кај мене... ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Иначе хондата со рикнатиот мотор е поправена и повторно се вози. Но сега долниот дел од предниот браник е заринкан во тротоарот кај оној кафичот на раскрсницата меѓу партизанска и рузвелтова ;D
Да денес помина пред Треска пред 10 мин.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Два или три дена откако остана дефект беше направена и се вози. Дечкото ја стега ептен, не ја жали.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213

алоооо спарк ова не иде у иста реченица :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
I kas taka mislev do konkretniov slucaj.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига

алоооо спарк ова не иде у иста реченица :D

Ти си TDI у паметот шо ти стана наеднаш ;D

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446

Плавата 106- ка на Давид и Филип.

Плава 106ка, да, не знам чија, возачот се викаше поинаку, ако се сеќавам добро и го осудија ми се чини, само не знам на колку.

Возачот е друг дечко кој бил тогаш сопственик, ама не ја префрлил сообраќајната од Давид.  Дечкото го осудиле, точно. Под дејство на алкохол бил и возилото неосигурено било.

Кај мене е предметот за регрес, ама нема смисла имиња и точни бројки да кажувам ;)

Не знам што работиш, ама, да, и јас од истата причина не спомнав имиња.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Лихвар е, ти што работиш?

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Сум си напишал во соодветната тема што работам. :)

Инаку, не сум поврзан со „предметот“, ако ти е тоа прашањето, а нема смисла да се објавуваат точни имиња и податоци, оти нема смисла, тоа е причината :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Се согласувам дека нема смисла ниту пак причина тука да се објавуваат точни податоци :)

Иначе адвокатура ми е професија.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Знае некој шо се има десено карши Алумина на улицата?
Тука кај Македонска куќа некој сношти собрал 3-4 метални профили за заштита на тротоарот.