Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3859151 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
^Па така де, зарем зошто ги лимитираат на 250- ради безбедност.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Едно време беа привилегирани овие спорашиве на Тетово-Гостивар. Имаа лента за до 80... Десната беше за сите останати. Но нешто се смени во пред 10-тина години..
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7609
Пресретач БМВ дизелче а :) Фино фино...

ТАЈКУН еј, не знае ни самиот колку пари има, а се циганчи за 500-1000 евра казна. Што луѓе ќе беа еј -.-

Отсутен Igor

• Легенда
Па зошто да им ги даде за глупост?

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7609
Можеби 200+ е нормална брзина за тој автопат, ама не е законски дозволена. Кај што има сила, нема правдина...

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
да бидеме реални 200+ е нормална брзина за на затворена писта со било која кола

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Па зошто да им ги даде за глупост?
Ни мене не ми е јасно.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
Можеби 200+ е нормална брзина за тој автопат, ама не е законски дозволена. Кај што има сила, нема правдина...

На автопатот тетово скопје нас не сопреа со измерени 140 во спаркот.. не возев јас брат ми јас седев позади. И ќе пишеше казна али питува каде работиш.. Кабинет на министерство за... ААА ОК Нема проблем терај. :D

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?

На автопатот тетово скопје нас не сопреа со измерени 140 во спаркот.. не возев јас брат ми јас седев позади. И ќе пишеше казна али питува каде работиш.. Кабинет на министерство за... ААА ОК Нема проблем терај. :D

све дур е вака - нема да не биде

Отсутен Igor

• Легенда
Јас би му пишал, 140 во спарк еееејјј...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Сељачење, сељачење.. Па уште и на црвено прелетување.

Се надевам дека родителите на овие деца ќе го видат ова.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521

све дур е вака - нема да не биде

значи никогаш нема да не биде

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100