Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Па зошто да им ги даде за глупост?
Можеби 200+ е нормална брзина за тој автопат, ама не е законски дозволена. Кај што има сила, нема правдина...
Цитат: Спенсер на 08 Јуни 2013, 00:54:55 amМожеби 200+ е нормална брзина за тој автопат, ама не е законски дозволена. Кај што има сила, нема правдина... На автопатот тетово скопје нас не сопреа со измерени 140 во спаркот.. не возев јас брат ми јас седев позади. И ќе пишеше казна али питува каде работиш.. Кабинет на министерство за... ААА ОК Нема проблем терај.
Цитат: kimi makedonski на 08 Јуни 2013, 10:27:46 amЦитат: Спенсер на 08 Јуни 2013, 00:54:55 amМожеби 200+ е нормална брзина за тој автопат, ама не е законски дозволена. Кај што има сила, нема правдина... На автопатот тетово скопје нас не сопреа со измерени 140 во спаркот.. не возев јас брат ми јас седев позади. И ќе пишеше казна али питува каде работиш.. Кабинет на министерство за... ААА ОК Нема проблем терај. све дур е вака - нема да не биде