^^
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Извини, али јас напред имам дискови

Абе ти ли менеќе ме учиш? Мене до негде и ќе ме возиш ама технологија понова 25г. неможеш. ЕЈ! 25г. технологија. И ти ми кажуваш спие на рамно. Иди легни си. Уште не си научил да возиш, се паничиш и сите околу тебе ти сметаа што возат побрзо. Утре да седнеш у друга кола ќе видиш дека е до колата. Ти ко што се осеќаш на 40 некој со ново ауто така му е на 100. И што е понтересно исто сте безбедни. Како за кочење така и за се друго.
И те молам остај се од обидите мене да ми ојаснуваш, објаснето ми е и тоа добро. Не у теуорија како кај тебе...
Зошто се нервираш, притоа и навредуваш ?? Кое ти е тоа право да ми кажуваш јас дали знам да возам или не ? Си ме видел јас како возам ? Или те боли што јас на 20 години самостојно испаднав на пат со кола, а ти тогаш можда уште си се водел тате меси, мама носи.
Иди вози симулација, рокај коли на игри со 300 на саат, те молам не загрозувај безбедност.
И да, ке заборавев, не отидов да легнам, отидов на работа, а ако ти немаш попаметна работа, ти иди легни си.