Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AllMightyMe на 27 Мај 2013, 19:15:55 pmЈас колку што знам, доколку си предизвикувач на сообраќајна незгода единствено нешто што плаќаш си е твојата материјална штета. Штетата на возилото што си го удрил си ја плаќа твојата осигурителна компанија. Инаку која е логиката да се плаќа за автоодговорност, ако на крај ти СЕ плаќаш.Инаку и јас мислам дека во моментот си требал да викнеш некој со возачка (најдобро сопственикот на возилото) да пополните европски (ако возилата може да се управуваат) и тоа е тоа.Татко ми го викнав одма, ама истовремено стигна и полиција, јас незнаев кај терам во тој момент, моето возило можеше да се управува само имаше искршено делови од браникот по пат испопаднати народ се собра и тоа е тоа...
Јас колку што знам, доколку си предизвикувач на сообраќајна незгода единствено нешто што плаќаш си е твојата материјална штета. Штетата на возилото што си го удрил си ја плаќа твојата осигурителна компанија. Инаку која е логиката да се плаќа за автоодговорност, ако на крај ти СЕ плаќаш.Инаку и јас мислам дека во моментот си требал да викнеш некој со возачка (најдобро сопственикот на возилото) да пополните европски (ако возилата може да се управуваат) и тоа е тоа.
Дас, а и остали.Постои и сега правно решение да се плати помалку, секако ако фактичката ситуација е таква да или Дас не е 100% виновен или оштетувањата требало помалку да чинат.
Групњак. Пет комада. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Основна верзија е со две фиоки за ладење, така да премија е.Поновата верзија нема стандард ладилник.