Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3859593 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
па и мене ми стана чудно кога се рече водњанска, пошто гледам антифризот тече на две страни... а последен пат кога бев на водњанска, бааги закосена беше... не беше баш рамна улица...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Јас поминав кога вртеше полукружно комбето, ако имало и пешак доста лошо личи.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Bi trebalo da e na zeleznicka odma posle semaforite na vodnjanska, go vidov deneska samo iskrsenovo pezo...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Bi trebalo da e na zeleznicka odma posle semaforite na vodnjanska, go vidov deneska samo iskrsenovo pezo...

Баш таму. Човекот беше легнат на тротоарот, некако измеѓу Опелот и Пежото. Не забележав крв, ама па и ептен на брзина пројдов таму...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7609
После обединети нации, на страната на Влае, две колички (пежо гти и твинго) чукнати, а покрај нив смируваа девојче, видно исплашена... Да не сакала да претрча малце подоле од пешачкиот... / ништо сериозно :)
Исто во лептокарија, на семафорот аутлендер и не знам што друго...
« Последно менување: 31 Мај 2013, 15:58:14 pm Спенсер »

Отсутен Bifrost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 165
  • Шаб ме габри
После обединети нации, на страната на Влае, две колички (пежо гти и твинго) чукнати, а покрај нив смируваа девојче, видно исплашена... Да не сакала да претрча малце подоле од пешачкиот... / ништо сериозно :)
Исто во лептокарија, на семафорот аутлендер и не знам што друго...

И јас го видов сега сударот, полиција имаше само незнам за кој пешачки збориш мислам дека на мостот нема премини а далеку е од влајко и карпош?

Како и да е јас денев видов 3 сообраќајки у 3 саата, првата под влајко 3 коли беа искршени најверојатно при искачање од последна осмица на партизанска се удриле имаше некоја Корса Д, втората сообраќајка пред семафорите на илинденска кај Мида матиз влезен у задница на X6ка, и третава кај мостот со твингото, денеска е малерот изгледа :)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
na bitpazar nekoj crep istrcal megu toa zardinjerite i vranjanci go upukale so monovolumenec, 2 koli bea i cekaa a pozadi niv dzandar ja obezbeduvase lentata, ma ulica imase piper i patlidzan i gajba, ali pamet ne ide kaj mi iskoknale na stranecov pred kola na 30 metra podole zena so 2 deca na zardinjera kacena gore ceka da pretrca tuka treba ograda 2m u PM

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Многу смрди електрична ограда.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Плус цело време на овчо,ќе труе бетер од Дрисла  :-\
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
Коњски народ научен на стапот само

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
na bitpazar nekoj crep istrcal megu toa zardinjerite i vranjanci go upukale so monovolumenec, 2 koli bea i cekaa a pozadi niv dzandar ja obezbeduvase lentata, ma ulica imase piper i patlidzan i gajba, ali pamet ne ide kaj mi iskoknale na stranecov pred kola na 30 metra podole zena so 2 deca na zardinjera kacena gore ceka da pretrca tuka treba ograda 2m u PM

Еее од кога ги колнам тие, ако им е.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Многу смрди електрична ограда.
На скара. Сепак е ефикасен начин да се чуваат животните вон од улиците.....
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
pred JBT pregazen tocak, vozel na ulica nit svetlo nit mackino okce na tocakot ali ke go papa toj so dzipcisteto sto go sobral,....

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
нуме... ко црна хроника од нова македонија си...
:)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време