Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ако приметите некој со веспа, да ви се пика во лента, да се мести да го удрите- удрете го. Томе е
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Убаво и кажа велосипедистот на женава возач,вака треба секој велосипедист во ваква или слична ситуација да постапи.Not a valid youtube URL
Slupana kola - Mazda od malite, na raskrsnicata kaj Alumina, nemozev da sfatam vo shto udrila so prednicata.. i nekjev da slikam poshto curata ushte beshe bleda i ja teshea
Цитат: dreamson на 18 Мај 2013, 22:24:19 pmУбаво и кажа велосипедистот на женава возач,вака треба секој велосипедист во ваква или слична ситуација да постапи.Not a valid youtube URLОва да ми го направи некој ќе го прегазам. Најсериозно. Ако продужи да кења и во рикверц уште еднаш ќе го прагазам.П.С. Вака треба да постапи пошто е жена? Пошто да беше некој нормален ќе искочеше и ќе му го набиеше точакот во газот, толку длабоко да после ќе бара права за возење на инвалидска количка по улица.П.П.С. Уште не ми е јасно како овој има здрава вилица. Никако неможам да си објаснам.
Ова треба напикување на точакот и камерата у г'с.
Цитат: dreamson на 18 Мај 2013, 22:24:19 pmУбаво и кажа велосипедистот на женава возач,вака треба секој велосипедист во ваква или слична ситуација да постапи.Ова да ми го направи некој ќе го прегазам. Најсериозно. Ако продужи да кења и во рикверц уште еднаш ќе го прагазам.П.С. Вака треба да постапи пошто е жена? Пошто да беше некој нормален ќе искочеше и ќе му го набиеше точакот во газот, толку длабоко да после ќе бара права за возење на инвалидска количка по улица.П.П.С. Уште не ми е јасно како овој има здрава вилица. Никако неможам да си објаснам.
Убаво и кажа велосипедистот на женава возач,вака треба секој велосипедист во ваква или слична ситуација да постапи.