Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RikiRulz на 04 Јули 2011, 02:47:33 amДобар е дечкото... само матријална штета...Od kaj znaes ti koga vcera nikade te nemase???
Добар е дечкото... само матријална штета...
Цитат: Bad-Gamer на 04 Јули 2011, 10:10:17 amZalno koliceto ubavo napraveno, a go urociv izgleda vcera, go vidov kako se calami nekako neitelegentno i mu sponav na drugarceto vo kola, "Ovoj do vecer ke go sklopi ko tetratka!" i na vrakanje mi komentira drugarov "Eve ti ja tetratkata!". Tragicno i smesno no bitno zdravi zivi da bidat lugjeto, toa pleh se pravi! Цела вечер се глупираше, му влезе макази на автобус кај Ким, ќе акнеше дечко кај Зегин...абдалска работа.
Zalno koliceto ubavo napraveno, a go urociv izgleda vcera, go vidov kako se calami nekako neitelegentno i mu sponav na drugarceto vo kola, "Ovoj do vecer ke go sklopi ko tetratka!" i na vrakanje mi komentira drugarov "Eve ti ja tetratkata!". Tragicno i smesno no bitno zdravi zivi da bidat lugjeto, toa pleh se pravi!
Инкогнито бевме вчера
Sigurno si bil zagledan vo kolata, pa nisto naokolu ne si videl... P.S: Ne gi vide plavusite? Sinojka gi imase vo sekoj podtip
Цитат: eli428 на 04 Јули 2011, 10:28:12 amSigurno si bil zagledan vo kolata, pa nisto naokolu ne si videl... P.S: Ne gi vide plavusite? Sinojka gi imase vo sekoj podtip Е нив ги видов...невестоооооо за нареден викенд плава да се сториш
У секој случај малиот е кретен и кретенски возеше вчера цела вечер. Ќе му дојде памет ваљда.