Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
денес одам накај Ресен и на скоро на секој 2 километар гледам цртано (обележувано траги од милата ни полиција)...сардела се имаат правено,на враќање од Св.Наум
Браво Fic_CC , мајсторе.Јас кога поминав од тебе неможев да видам што се случило па морав да се враќам пеш.
Цитат: The Boy Next Door на 04 Јули 2011, 19:32:13 pmБраво Fic_CC , мајсторе.Јас кога поминав од тебе неможев да видам што се случило па морав да се враќам пеш. Не сликав јас тука ова ми го прати еден човек од МВР
Astrata vo blizina na Vero, ja izvadile vo 3am. Ne tipot nisto ne mu bilo, nemal polozeno (imal okolu 17god) se trkal so uste edna kola, taa se plesnala vo nekoj dzid ama bila vo vozno stanje pa kidnala.I to...
Цитат: S16 на 04 Јули 2011, 15:37:04 pmУ секој случај малиот е кретен и кретенски возеше вчера цела вечер. Ќе му дојде памет ваљда.Se slozuvam, ama ne veruvam deka ke mu dojde pamet, bidejki spored poslednite informacii tipot koga se izvlekol od kolata se skapal od smeenje (kao demek gledajte i cudetese!). Go viknal brat mu da ja prezeme odgovornosta bidejki toj bil polnoleten itn itn...
У секој случај малиот е кретен и кретенски возеше вчера цела вечер. Ќе му дојде памет ваљда.
Оваа Астра да не ја возеше еден дечко со суканици пред едно година дена?
Цитат: Matej на 05 Јули 2011, 07:23:21 amОваа Астра да не ја возеше еден дечко со суканици пред едно година дена?Мислам дека не е таа на која ти мислиш.
Од кој Момо? Момчило од Водно?
Цитат: gOJDO на 05 Јули 2011, 10:24:00 amОд кој Момо? Момчило од Водно?Он он
Цитат: S16 на 05 Јули 2011, 10:25:37 amЦитат: gOJDO на 05 Јули 2011, 10:24:00 amОд кој Момо? Момчило од Водно?Он он Да да, над Кочо Рацин втората лево
Цитат: RikiRulz на 05 Јули 2011, 10:34:37 amЦитат: S16 на 05 Јули 2011, 10:25:37 amЦитат: gOJDO на 05 Јули 2011, 10:24:00 amОд кој Момо? Момчило од Водно?Он он Да да, над Кочо Рацин втората лево Сега има Megane R26.
aj be ne zezaj, nekoj vo MK ima R26R ? Tie se limitirani i mnogu retki