Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884430 пати)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
ја колку што знам сообраќаец не смее да ти пипне документи доколку не е со онакви бели рукавици

Отсутен Anton

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 825
и ако не е бањат дента ;D

не претерувајте со работиве :)
Jay Leno: Racecar driving is like sex. All men think they are good at it but...

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18030
ја колку што знам сообраќаец не смее да ти пипне документи доколку не е со онакви бели рукавици

За доктори беше тоа...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Ovie vamu si imaa i palka i garderoba se po spisok. Maskembal ili ne me izberviraa zosto mi zemaa licni dokumenti. Da mi recea odma nie sme maskirani vaka taka pocasti i ke im dadev neso ama vaka kako me nakurcija....uff kopuchaana.
Inace na policija bez vozilo veke ne zastanuvam. A i na policija navecer vo crni temnici ne zastanuvam ako treba ke me stugnat ova e zaebana drzava. Losi raboti lesno se prifakaat

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?

За доктори беше тоа...

не, озбилно!

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
Sakam toa na pismeno so kurot...
Само на маса ќе ти го покажат, да видиш на каков да застанеш. Не се застанува на секој гол к*р..
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Што ти значи искутво ! ;D

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309

Двајца загинаа а двајца се тешко повредени откако вчера попладне воз налетал на автомобил во близина на Загреб Хрватска
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Или автомобилот налетал на воз... Страшно!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Какво парче?

Парам.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Утрово избегнав директен судир со Шкода Фелиција. Будалата тргна да го претица камионот за џубре буквално во мртов агол, немаше никаква прегледност, се парализира во моментот кога ме здогледа и никако не изреагира, требаше само силно да притисне на кочница и да се убаци таму кај што му е место, позади камионот за џубре, единствено што ми преостана е да влезам у лединката. Позитивна околност е што бев доста чил па продужив ко ништо да не се случило. Веројатно друга ќе беше причата доколку удрев некој тврд предмет и претрпев штета.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Tоа детето што загинало со ГТ-Р-от бил македонец...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Самир се викал и отприлика возел околу 200 кога се мавнал. Бог да го прости.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk

http://novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=15565

Не знам дали е ова баш таа кола, ама во секој случај - малиот имал 19 години, а GTR-от му бил поклон од татко му (така пренесува Нова Македонија, може не е вистина). И да не е поклон колата, нема што 19-годишњак да вози кола со ~500 коња.

Криви се родителите, никој друг.