Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887800 пати)

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
да ... ќе бидеме бетер од русите ..

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Дени размислував за концепт каде што треба да се основа религиозна група чии темелни вредности би биле оние кои се наведени во цитатов. Тоа ако може да се изведе ќе го добиеме она што го бараме.
Јас и така сум голем верник во возењето со пристојни брзини од 29.9кмч над дозволзеното. Сигурно има и многу други.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7665
  • French diamond
На 75 ми е лимитерот мене за низ Битола  :) Не сегде се разбира.

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1284
Интересен предлог, многу пати си викам што убаво би било негде да се напраи 2км писта означи 400, 1000 и 1 600м, стај 50ден влез и кој сака шо сака нека прај, ни некому да му смета или загрозува безбедност.

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 812
Да ама кој ке биди тој што ке се закрени да акни милјони за да ја напрај и дали ке ги извај ?

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Цитат
Е сега има еден проблем. На цела таа асфалтна еротика, властите имаат ставено ограничувања на брзината. Педесет, шеесет, седумдесет километри на час... Ние ентузијастите возиме толку брзо во рикверц. На тие брзини, забава може да се има само на велосипед. Не, стварно, што е со нашите потреби? Што е со потребата да го слушнеме чкрипењето на гумите? Без намера да бидам тенденциозен, ама и ние, кои водиме љубов со нашето возило, имаме свои права!
http://com.mk/novosti_vnatresna.aspx?id=3582

Ретко добро напишана реченица. Браво.

Како би ви зел дозвола да сум власт, оф оф оф...

Ентузијастите нека си ги чкрипат гумите НА СТАЗА, а не во јавен сообраќај.

Ентузијастите имаат свои права, но загрозувањето на безбедноста заради задоволување на потребата на чкрипење НЕ спаѓа во нив.

Некои ја проценуваат должината на курот на возачот според големината/скапотијата на аутото кое го вози. Јас ја проценувам според брзината на возење во јавен сообраќај. Обратнопропорционална зависност е тоа.

Ако више слабо иде ебењето, дркајте почесто. Нема ништо срамотно во дркањето (за разлика од брзо возење во јавен сообраќај)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Ти да си oнанираш. Јас ќе си дупам катаден фала.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Ти да си oнанираш. Јас ќе си дупам катаден фала.

праи шо ќе праиш, само намали брзина аман

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
И јас викам аман.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
аман е главен град на јордан.

а во задње време гледам на повидок и нов партија аман...

е па аман и од мене... за јордан..
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
девојчето пред некој ден што направи сообраќајка со аудито е живо и здраво и полека закрепнува :)

Не е баш... се разбудила од кома...

ама не збори... :(

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Со 40 на саат дури ни со фичо кое што има пат на кочење од  40км/ч до 0 подолг од 100 метри не можам да загрозам некого. А со модерниве возила, кои имаат се` подобри и подобри динамички каратеристики, како на совладување свијоци, така и на успорување - срамота е да се има ограничување под 60км/ч во зони кај што нема градинка или училиште.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Со 40 на саат дури ни со фичо кое што има пат на кочење од  40км/ч до 0 подолг од 100 метри не можам да загрозам некого. А со модерниве возила, кои имаат се` подобри и подобри динамички каратеристики, како на совладување свијоци, така и на успорување - срамота е да се има ограничување под 60км/ч во зони кај што нема градинка или училиште.

На оваа тема се расправав со другар од Куманово до Штип по пат...

Не секоја кола исто се однесува спрема пропишана брзина на патот...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
девојчето пред некој ден што направи сообраќајка со аудито е живо и здраво и полека закрепнува :)

Не е баш... се разбудила од кома...

ама не збори... :(

и тоа помина :)