Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Martin`s на 16 Јуни 2011, 12:00:36 pmЦитат: RikiRulz на 16 Јуни 2011, 11:57:53 amДа не е од трето за второ ? )))Цитат: Sportex на 16 Јуни 2011, 11:45:28 amЦитат: Martin`s на 16 Јуни 2011, 02:20:26 amеве пред 30 мин пристував да не една случка еден кај скорпион еден бугарин дојде до мерцедс ц220 автоматик и една тамо ка кафицо и се опи и го набоцкаа и се каа како сто има една права улица тамо пред кафицо и овој кога го нагази и доле урпаа и реката отидов јас да видам што бива не можеше да го искара се качив јас го искарав од и земав ад го возам ама царо кога урпи да отпере од сервето на мерцедо и картеро го возив 1 км и затана и спаднав јас овај улави бурагир зема каци се гас да го нема ама на мене ми светна сиалицката за улјето колку мие гриво за мерцедесо Точка, запирка, голема буква....слабо некако а! Ај за дијалектов нема да коментирам!Второ за трето си или прво за Второ???забавиште за прво Не ме чуди!
Цитат: RikiRulz на 16 Јуни 2011, 11:57:53 amДа не е од трето за второ ? )))Цитат: Sportex на 16 Јуни 2011, 11:45:28 amЦитат: Martin`s на 16 Јуни 2011, 02:20:26 amеве пред 30 мин пристував да не една случка еден кај скорпион еден бугарин дојде до мерцедс ц220 автоматик и една тамо ка кафицо и се опи и го набоцкаа и се каа како сто има една права улица тамо пред кафицо и овој кога го нагази и доле урпаа и реката отидов јас да видам што бива не можеше да го искара се качив јас го искарав од и земав ад го возам ама царо кога урпи да отпере од сервето на мерцедо и картеро го возив 1 км и затана и спаднав јас овај улави бурагир зема каци се гас да го нема ама на мене ми светна сиалицката за улјето колку мие гриво за мерцедесо Точка, запирка, голема буква....слабо некако а! Ај за дијалектов нема да коментирам!Второ за трето си или прво за Второ???забавиште за прво
Да не е од трето за второ ? )))Цитат: Sportex на 16 Јуни 2011, 11:45:28 amЦитат: Martin`s на 16 Јуни 2011, 02:20:26 amеве пред 30 мин пристував да не една случка еден кај скорпион еден бугарин дојде до мерцедс ц220 автоматик и една тамо ка кафицо и се опи и го набоцкаа и се каа како сто има една права улица тамо пред кафицо и овој кога го нагази и доле урпаа и реката отидов јас да видам што бива не можеше да го искара се качив јас го искарав од и земав ад го возам ама царо кога урпи да отпере од сервето на мерцедо и картеро го возив 1 км и затана и спаднав јас овај улави бурагир зема каци се гас да го нема ама на мене ми светна сиалицката за улјето колку мие гриво за мерцедесо Точка, запирка, голема буква....слабо некако а! Ај за дијалектов нема да коментирам!Второ за трето си или прво за Второ???
Цитат: Martin`s на 16 Јуни 2011, 02:20:26 amеве пред 30 мин пристував да не една случка еден кај скорпион еден бугарин дојде до мерцедс ц220 автоматик и една тамо ка кафицо и се опи и го набоцкаа и се каа како сто има една права улица тамо пред кафицо и овој кога го нагази и доле урпаа и реката отидов јас да видам што бива не можеше да го искара се качив јас го искарав од и земав ад го возам ама царо кога урпи да отпере од сервето на мерцедо и картеро го возив 1 км и затана и спаднав јас овај улави бурагир зема каци се гас да го нема ама на мене ми светна сиалицката за улјето колку мие гриво за мерцедесо Точка, запирка, голема буква....слабо некако а! Ај за дијалектов нема да коментирам!
еве пред 30 мин пристував да не една случка еден кај скорпион еден бугарин дојде до мерцедс ц220 автоматик и една тамо ка кафицо и се опи и го набоцкаа и се каа како сто има една права улица тамо пред кафицо и овој кога го нагази и доле урпаа и реката отидов јас да видам што бива не можеше да го искара се качив јас го искарав од и земав ад го возам ама царо кога урпи да отпере од сервето на мерцедо и картеро го возив 1 км и затана и спаднав јас овај улави бурагир зема каци се гас да го нема ама на мене ми светна сиалицката за улјето колку мие гриво за мерцедесо
леле вие разбирате ли дека уште ми се тресат раците не можам да стојам од што сум исплашен
Цитат: Martin`s на 16 Јуни 2011, 11:52:56 amлеле вие разбирате ли дека уште ми се тресат раците не можам да стојам од што сум исплашен Е добро бе смири се. Ај пиши сега што се случи...
Цитат: Rakun4e на 15 Јуни 2011, 06:14:23 amДенес и јас имав дешавка мала...Гужва низ град и стојам во колона застанат, кога здогледвам малку подолу десно од мене плавуша качена на Хонда Дио и сака да се вклучи во сообракајот. Кучкава наместо да почека некој да и направи пат и да си сврти регуларно лево, таа зема туража вкрај и врти лево покрај коли. Рачките и се трсесат тапка со нозете по земја, а никако да отпушти туража и да закочи. Мава во десната страна од колата пред мене и се лизнува точно кај мене пред кола и мава со глата шуплива кај мене в браник. Среќа шо се лизна шо падна оти ке манеше в предница и ке ми влезеше низ шофершајбна.. Излеговме ја кренавме арна беше поофка малку ама во ред беше.. Колата пред мене беше малку подвлезена и изгребана, а кај мене само мала зутка. Подолу имаше полиција дојдоја да видат шо се случи...разговарат со човекот пред мене дали да се прај записник нешо, а плавушава ни 5 ни 6 си ја остава веспата си влегва в такси и си заминва...Неможев да се тин*ам и си заминав... Кола, мотор на жена НЕ !!! Само К*р за нив !!! POLOVA DISKRIMINACIJA!!! Ne bi sakala da prodolzam ponatamu zs mislam deka ke zagubis vo verbalniot konflikt so zena(bilo koja, pa duri i plavusa)
Денес и јас имав дешавка мала...Гужва низ град и стојам во колона застанат, кога здогледвам малку подолу десно од мене плавуша качена на Хонда Дио и сака да се вклучи во сообракајот. Кучкава наместо да почека некој да и направи пат и да си сврти регуларно лево, таа зема туража вкрај и врти лево покрај коли. Рачките и се трсесат тапка со нозете по земја, а никако да отпушти туража и да закочи. Мава во десната страна од колата пред мене и се лизнува точно кај мене пред кола и мава со глата шуплива кај мене в браник. Среќа шо се лизна шо падна оти ке манеше в предница и ке ми влезеше низ шофершајбна.. Излеговме ја кренавме арна беше поофка малку ама во ред беше.. Колата пред мене беше малку подвлезена и изгребана, а кај мене само мала зутка. Подолу имаше полиција дојдоја да видат шо се случи...разговарат со човекот пред мене дали да се прај записник нешо, а плавушава ни 5 ни 6 си ја остава веспата си влегва в такси и си заминва...Неможев да се тин*ам и си заминав... Кола, мотор на жена НЕ !!! Само К*р за нив !!!
poentata na muabetot bese vo tvojata posledna recenica...
u wish! - ama ne sum plavusa poentata na muabetot bese vo tvojata posledna recenica... Poleka so igrata na zborovi...
Немам овде последна реченица, не сум пишал оддамна. Си се препознала, ЛИЛЕЕЕЕЕ
Цитат: eli428 на 17 Јуни 2011, 00:47:31 ampoentata na muabetot bese vo tvojata posledna recenica...Познато ни е дека последната реченица жените ја сфаќаат како честитка за роденден наместо best wishes