Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3423158 пати)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Да не е од трето за второ ? :))))
еве пред 30 мин пристував да не една случка еден кај скорпион еден бугарин дојде до мерцедс ц220 автоматик и една тамо ка кафицо и се опи и го набоцкаа и се каа како сто има една права улица тамо пред кафицо и овој кога го нагази и доле урпаа и реката отидов јас да видам што бива не можеше да го искара се качив јас го искарав од и земав ад го возам ама царо кога урпи да отпере од сервето на мерцедо и картеро го возив 1 км и затана и спаднав јас овај улави бурагир зема каци се гас да го нема ама на мене ми светна сиалицката за улјето
 колку мие гриво за мерцедесо :(:(:(:(:(:(

Точка, запирка, голема буква....слабо некако а! Ај за дијалектов нема да коментирам!

Второ за трето си или прво за Второ???
забавиште за прво

Не ме чуди!

:D :D :D :D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
леле вие разбирате ли дека уште ми се тресат раците не можам да стојам од што сум исплашен

Е добро бе смири се. Ај пиши сега што се случи...

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
леле вие разбирате ли дека уште ми се тресат раците не можам да стојам од што сум исплашен

Е добро бе смири се. Ај пиши сега што се случи...

охгененботнјоАШООШХТОНЦФКИГБовошнаошњноенбошнаошн    ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Несоодветните постови се избришани, Мартинс е опоменат за несоодветно однесување.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Што сме ние криви, за неговата неписменост ??? па да бидат избришани нашите постови... само со подсмев му кажавме, дека рипнал некое оделение додека идел во школо...

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Рики, разбери го човекот уште е под стрес.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Денес и јас имав дешавка мала...
Гужва низ град и стојам во колона застанат, кога здогледвам малку подолу десно од мене плавуша качена на Хонда Дио и сака да се вклучи во сообракајот. Кучкава наместо да почека некој да и направи пат и да си сврти регуларно лево, таа зема туража вкрај и врти лево покрај коли. Рачките и се трсесат тапка со нозете по земја, а никако да отпушти туража и да закочи. Мава во десната страна од колата пред мене и се лизнува точно кај мене пред кола и мава со глата шуплива кај мене в браник. Среќа шо се лизна шо падна оти ке манеше в предница и ке ми влезеше низ шофершајбна.. Излеговме ја кренавме арна беше поофка малку ама во ред беше.. Колата пред мене беше малку подвлезена и изгребана, а кај мене само мала зутка. Подолу имаше полиција дојдоја да видат шо се случи...разговарат со човекот пред мене дали да се прај записник нешо, а плавушава ни 5 ни 6 си ја остава веспата си влегва в такси и си заминва...Неможев да се тин*ам и си заминав...
Кола, мотор на жена НЕ !!! Само К*р за нив !!!

POLOVA DISKRIMINACIJA!!!

Ne bi sakala da prodolzam ponatamu zs mislam deka ke zagubis vo verbalniot konflikt so zena(bilo koja, pa duri i plavusa)

Се извинувам Ели..! Секако има исклучоци и добри женски шофери, ама повеќето се неискусни, несигурни, нестабилни..А незгодниот коментар се однесува баш на таквите како погоре спомнатата..

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Денес и јас имав дешавка мала...
Гужва низ град и стојам во колона застанат, кога здогледвам малку подолу десно од мене плавуша качена на Хонда Дио и сака да се вклучи во сообракајот. Кучкава наместо да почека некој да и направи пат и да си сврти регуларно лево, таа зема туража вкрај и врти лево покрај коли. Рачките и се трсесат тапка со нозете по земја, а никако да отпушти туража и да закочи. Мава во десната страна од колата пред мене и се лизнува точно кај мене пред кола и мава со глата шуплива кај мене в браник. Среќа шо се лизна шо падна оти ке манеше в предница и ке ми влезеше низ шофершајбна.. Излеговме ја кренавме арна беше поофка малку ама во ред беше.. Колата пред мене беше малку подвлезена и изгребана, а кај мене само мала зутка. Подолу имаше полиција дојдоја да видат шо се случи...разговарат со човекот пред мене дали да се прај записник нешо, а плавушава ни 5 ни 6 си ја остава веспата си влегва в такси и си заминва...Неможев да се тин*ам и си заминав...
Кола, мотор на жена НЕ !!! Само К*р за нив !!!

POLOVA DISKRIMINACIJA!!!

Ne bi sakala da prodolzam ponatamu zs mislam deka ke zagubis vo verbalniot konflikt so zena(bilo koja, pa duri i plavusa)

Плавуша си ?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
u wish! - ama ne sum plavusa :D poentata na muabetot bese vo tvojata posledna recenica... Poleka so igrata na zborovi...
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Немам овде последна реченица, не сум пишал оддамна. Си се препознала, ЛИЛЕЕЕЕЕ ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
poentata na muabetot bese vo tvojata posledna recenica...
Познато ни е дека последната реченица жените ја сфаќаат како честитка за роденден наместо best wishes :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
u wish! - ama ne sum plavusa :D poentata na muabetot bese vo tvojata posledna recenica... Poleka so igrata na zborovi...

Поарно шо не си !!!  ;D

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
Немам овде последна реченица, не сум пишал оддамна. Си се препознала, ЛИЛЕЕЕЕЕ ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Da Stojane imas pravo, ne se raboti za tvojata posledna recenica :) :) :P :)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
poentata na muabetot bese vo tvojata posledna recenica...
Познато ни е дека последната реченица жените ја сфаќаат како честитка за роденден наместо best wishes :D

Xexexxexeexexee, samo mazite taka si mislat :P :P :P