Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424168 пати)

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
значи у пичку матер денес го преебав картерот и ми истече уљето ама среќа што видов пред да ми истече целото. значи вака се случи денес бев на собор на едно ридско- планинско место (цера) и се враќам од таму и на една удолничка ми доага кола од другата страна и јас намалувам се тргам од патот (а патот катастрофа) и кога оп ми закачи колата ја осетив на мењачот и се слушна али викам ае ништо и. и се возиме уште некаде 15 км и застануваме да се промочаме и кога гледам назад целата кола со капки од уље, кога гледам и по патот уље течело одам напред гледам одоздоле тече (ми се стемни) одма гасам кола и оно си истече целото уље. потоа ме дошлепаа ја оставив на мајстор па ќе видеме овие денови што како :@:@:@
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига

Отсутен skorpion

• Редовен
ти се зезаш со мене каков LFS камо да беше таму :)
Jedno upozorenje!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
А што кола имаше ти другарче? На која кола го еба картерот?

Отсутен skorpion

• Редовен
Jedno upozorenje!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Auuuu у пичку матер, како ме здоболе сега..... Штета

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Да знаеш картерот се вари, се прави... само видете ја да не потисната и уљната пумпа...

Отсутен skorpion

• Редовен
не е ништо друго оштетено само малку е чофнат колку да истече уљето и да направи проблем у пм
Jedno upozorenje!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ќе го капнат малце и ќе затвори, така?

Абе јас денес бев у викендица и на некои сељачишта им истекле говна на патот. Ми се налепија на баблс труе смрди корне цело скопје сега од него ***** ******* УПМ. Утре на перење. А баш ги испрскав гумите со Сонакс средство за гуми и таман ги светнав...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Ќе го капнат малце и ќе затвори, така?

Абе јас денес бев у викендица и на некои сељачишта им истекле говна на патот. Ми се налепија на баблс труе смрди корне цело скопје сега од него ***** ******* УПМ. Утре на перење. А баш ги испрскав гумите со Сонакс средство за гуми и таман ги светнав...

Е вакви работи највеке ме нервираат... абе... МАМАТА

Отсутен skorpion

• Редовен
па така треба да биде па ќе видеме. жал ми е се случува и да згазиш на гомно :) пак ќе ги светнеш
Jedno upozorenje!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Кај му помина на камерманов еј лол!!! Игуби 8 животи типот. А овој ме со Мичуто лелеее еј манијак ги прелета како не утепа 16 души не ми е јасно

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Денес и јас имав дешавка мала...
Гужва низ град и стојам во колона застанат, кога здогледвам малку подолу десно од мене плавуша качена на Хонда Дио и сака да се вклучи во сообракајот. Кучкава наместо да почека некој да и направи пат и да си сврти регуларно лево, таа зема туража вкрај и врти лево покрај коли. Рачките и се трсесат тапка со нозете по земја, а никако да отпушти туража и да закочи. Мава во десната страна од колата пред мене и се лизнува точно кај мене пред кола и мава со глата шуплива кај мене в браник. Среќа шо се лизна шо падна оти ке манеше в предница и ке ми влезеше низ шофершајбна.. Излеговме ја кренавме арна беше поофка малку ама во ред беше.. Колата пред мене беше малку подвлезена и изгребана, а кај мене само мала зутка. Подолу имаше полиција дојдоја да видат шо се случи...разговарат со човекот пред мене дали да се прај записник нешо, а плавушава ни 5 ни 6 си ја остава веспата си влегва в такси и си заминва...Неможев да се тин*ам и си заминав...
Кола, мотор на жена НЕ !!! Само К*р за нив !!!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
зутка, тин*ам   ni Google ne znaese sto znacat zbrovive :D