Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886396 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Магленките знаат да пречат на дожд кога го засилуваат ефектот на отсјај од асфалтот, а на суво нема такво нешто.

Магленки се користат кога има МАГЛА. Точка.

Кај нас се корситат за курчење..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Многу тажна слика, особено за мене и Фиц...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Многу јака банкинава бе!?  :-\

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Шо јака, види како се извиткала целата.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
Коливе со згужвани браници, хауби, врати, а банкинава малце подвиткана и ти викаш шо јака ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
^^Седи типац со куче и игра шах против него.

Доаѓа тип и го прашува: Абе против кучево играш шах?

- Да бе.

=Аиииии што збориш? Многу паметно кучево значи!

-Шо паметно, 3:1 го тепам.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Колку што можам да видам банкината е доста височка и веројатно ѝ влегле под неа.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
А може и се опукале еден у друг, па колективно и’ влегле на банкината.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
Игор од каде е сликава? да одам да му го земам спојлерчето ;D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Од fb, Турција мислам. :)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
deneska na sluzbeno kamionce "gazela" ni rikna menjac i zastana na sred ulica, dodeka blokiran bese soobrakajot, se protna edno tikce bez problem, ali go vide eden supak od slovenija, i go zapuca so 40-tina km na saat tojotceto za da se protne na istoto mesto, arno ama vo zivata ograda da ti se kriel stub....ko se fukna   ;D ;D ;D ;D mislis bomba pukna, i izlaga i vika " malo sam slupo auto ..malo kotac se iskrivio", gledam ednoto pun levi drugoto pun desni, vikam nisto strasno 2-3 000 evra, ma sluzbena je vika  ;D ;D ;D prilicno dobro go primi udarot  ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Пред 1 саат у драчево на мостот едно фиат типо(ваљда) како се имаше фукнато у оградата, среќа што не летнал доле у тоа потокот. Подзастанав да ги прашам дечките дали се добро и дали им треба помош, ми рекоа фала не треба и си продужив. Али типово(ваљда) толку беше здраво лупнато што не ни сум сигурен всушност што кола беше. Незгодна е таа кривина коа идеш према драчево, слична е на онаа кај тобако 2 у аердром, бутка према надвор, само што оваа драчевскава е ем потесна, ем полош асфалт, ем помал агол, ем мост. Епа стварно не знам со кој памет возел толку брзо таму.

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Not a valid youtube URL
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44962
  • Il Moderatore
Апсолутно, предни не сметаат, ама задни многу.
Дефинитивно.

Никогаш не ми посметала предна магленка. Во животот. И прекрасно изгледа колата со нив.
Добро бе, никад не сте налетале на таксисти со лада 110 или мерцедес Е од старите со магленки во фаровите кои ги користат место средни светла, пошто средните веројатно им се цркнати?! Директ у очен нерв мава тоа магленката!
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.