Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 14 Јануари 2013, 16:27:05 pmЦитат: zeroSignal на 14 Јануари 2013, 16:23:38 pmАпсолутно, предни не сметаат, ама задни многу.Дефинитивно.Никогаш не ми посметала предна магленка. Во животот. И прекрасно изгледа колата со нив.Добро бе, никад не сте налетале на таксисти со лада 110 или мерцедес Е од старите со магленки во фаровите кои ги користат место средни светла, пошто средните веројатно им се цркнати?! Директ у очен нерв мава тоа магленката!
Цитат: zeroSignal на 14 Јануари 2013, 16:23:38 pmАпсолутно, предни не сметаат, ама задни многу.Дефинитивно.Никогаш не ми посметала предна магленка. Во животот. И прекрасно изгледа колата со нив.
Апсолутно, предни не сметаат, ама задни многу.
Абе ај тој што иде од спротива, ќе пројде за кртко време, ама некој позади тебе коа ти има упалено дугачки и маме ти ебава цел пат. Мене ова второво појше ме вади од кожа.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“