Аууууу овој со моторов нема пола грам памет....
И... П.С. за оние кои коментираа околу фонтаните кај тобако2, тие се ставени за да НИ ТЕКНЕ на сите возачи дека таа раскрсница НЕ Е ИГРАЧКА...
Значи немојте да ја потценувате таа раскрсница, знае да биде многу гадна и непредвидчива и од многу страни може да улета кола...
со фонтаните тоа треба да ни текне? ај просветли ме, некако не ми текнува зашто и како... еве се трудам, ама не ми иде.. изгледа глуп сум... помогни ми да сватам...
Кој ја свати пораката, ја свати, кој не... не 
јбг некој мора да заврши и како оној со астрата од пред некој ден
а ја сваќаат интелегентните... глупите како мене мора некој да им протолкува... па ај протолкувај да сватиме и ние сиромашките глупи и ниско интелегентно развиени... или правото на знаење ке си го задржите кај вас, супер интелегентните, во вашите интимни кругови на дружење... браво за тебе... требаше да конкурираш за оние рабпоти места кај што се бараше ај кју 140 па нагоре... јеби га, неможеме ние таму со вас.. ке не победите одма...
п.с. дека е опасна кривината опасна е... дека се лета се лета... ама има и семафор, има и ограничување на брзина законско, па ако се почитуваат сообраќајните правила, нема да има такви инциденти... ќутук пијан, зад волан, можеш и на прав пат да се сокршиш, не ти е потребна кривина која е на специјален начин обележана со фонтана дека е опасна...