Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3962262 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
6 секунди 300-50,чудо се моториве

Отсутен BEST

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 270
  • BMW 330D facelift
Аууууу овој со моторов нема пола грам памет....

И... П.С. за оние кои коментираа околу фонтаните кај тобако2, тие се ставени за да НИ ТЕКНЕ на сите возачи дека таа раскрсница НЕ Е ИГРАЧКА...
Значи немојте да ја потценувате таа раскрсница, знае да биде многу гадна и непредвидчива и од многу страни може да улета кола...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

И... П.С. за оние кои коментираа околу фонтаните кај тобако2, тие се ставени за да НИ ТЕКНЕ на сите возачи дека таа раскрсница НЕ Е ИГРАЧКА...
Значи немојте да ја потценувате таа раскрсница, знае да биде многу гадна и непредвидчива и од многу страни може да улета кола...

со фонтаните тоа треба да ни текне? ај просветли ме, некако не ми текнува зашто и како... еве се трудам, ама не ми иде.. изгледа глуп сум... помогни ми да сватам...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45016
  • Il Moderatore
Не си глуп, само не си запознаен со новите типови на сообраќајни знаци: Фонтана - Знак за опасна раскрсница! Има и други, коњ - знак за кружен тек, Порта - забранет правец во таа насока итн...
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен BEST

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 270
  • BMW 330D facelift

со фонтаните тоа треба да ни текне? ај просветли ме, некако не ми текнува зашто и како... еве се трудам, ама не ми иде.. изгледа глуп сум... помогни ми да сватам...
Кој ја свати пораката, ја свати, кој не... не :)
јбг некој мора да заврши и како оној со астрата од пред некој ден

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55268
  • Махер
Не си глуп, само не си запознаен со новите типови на сообраќајни знаци: Фонтана - Знак за опасна раскрсница! Има и други, коњ - знак за кружен тек, Порта - забранет правец во таа насока итн...
Вајстина се роди.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30676
    • CARclub.mk
Ѓорче Петров на Коњ на Постамент = знак за тотален моронизам во сообраќајот.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16795
  • Keep it 100
Ѓорче Петров на Коњ на Постамент = знак за тотален моронизам во сообраќајот.

И со раката покажува кој смер има најмала предност ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

Кој ја свати пораката, ја свати, кој не... не :)
јбг некој мора да заврши и како оној со астрата од пред некој ден

а ја сваќаат интелегентните... глупите како мене мора некој да им протолкува... па ај протолкувај да сватиме и ние сиромашките глупи и ниско интелегентно развиени... или правото на знаење ке си го задржите кај вас, супер интелегентните, во вашите интимни кругови на дружење...  браво за тебе... требаше да конкурираш за оние рабпоти места кај што се бараше ај кју 140 па нагоре... јеби га, неможеме ние таму со вас.. ке не победите одма...

п.с. дека е опасна кривината опасна е... дека се лета се лета... ама има и семафор, има и ограничување на брзина законско, па ако се почитуваат сообраќајните правила, нема да има такви инциденти... ќутук пијан, зад волан, можеш и на прав пат да се сокршиш, не ти е потребна кривина која е на специјален начин обележана со фонтана дека е опасна...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7247
клабери не натегајте без потреба, сите ја знаете поентата, таа кривина е доста непрегледна и зезната за брзо возење.

Кој си ја барал бељата тој си ја и нашол.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55268
  • Махер
Додека не се опаметиме и вратиме на основите нема да не биде. Надвожњаци, подвожњаци, кружни текови... А не штрафи семафоројна и пери пари.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9532

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45016
  • Il Moderatore
Баш вчера поминав од таму, чоекот се лансирал од бетонското заштитно тријаголниче на делот пред жардињерата. Оваа само му помогнала да летне подалеку :) Нешо као сноубордер бил типот :D :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.