Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3919356 пати)

Присутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7135
А да и удри еден бокс и никогаш у кола да не влезе уште еднаш? Ни тој ни таа.

Па нели жените не се тепале туку се еб*ле ;D

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3421
  • Хюндай Тюсон
Па ова и не е така страшно се случува. А на крајот на краиштата и она да излетала добро е додека сите се добри. Јас кога ќе расипам нешто татко ми прво се нервира потоа се заканува дека нема да ми дава веќе кола за на крајот да каже па добро и драго му е што има кој да ја расипува и крши. Инаку колата ќе биде здрава ама животот празен.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Not a valid youtube URL

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 716
леј ова кинезиве или јапанциве најсмешни мисе...:D

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15308
Претходната недела кога доаѓав накај Скопје, кај тунелите Росоман...имаше сообраќајка. Малку врнежливо, онака досаден дожд...да пуштиш брисачи еднаш во минута.

Тука и да сакаш повеќе од 50-60км/ч неможиш да возиш, бидејќи е двонасочен патот и кривини + клисура.

Во случајов плус имаше колона од возила заради сообраќајката.

Возев макс 40км/ч преку сила 50 ама не ми се верува... прописно држење растојание од 15 метра при мала брзина.

Колоната застана...и јас нормално си кочам...колата не кочи...

Слушам како почнуваат да гребаат тркалата по асфалтот...а никако да застани...

Пред мене Honda Civic златна со SK таблици...а јас залетан од назад :) Добро е што не паничам...кренав и рачна и почнав да ја одбегнувам Honda-та на време да не ја закачам од назад. Само што кренав рачна...се вкопав.

После тоа видов дека имало течено масло од сообраќајката бидејќи еден камион (шлепер тешкаш) се закачи во друга кола Renault Megane караван...и ја влечеше едно 20 метра.

Масло+вода...страшна комбинација. И тоа гумите ми се одлични...со одлична шара и зимски...

Упм..

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Таму и асфалтот е катастрофа.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9525
коментаров на нет, незнам дали некој е повреден. Освен ако немало пешак не гледам некој од овде повреден да си оди

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Многу повредено его на бмв возачиве.
@Лорде Карпатски, добро си се извлекол, искуството и ладната глава се клучен елемент во недајбоже ситуација.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7800
Mногу лоша сообраќајка денес во Штип, пред салата Јордан Мијалков, само што излегов до салата, офкање се слуша на 100 метри, двајца заболе таксист или он нив, хаубата беше качена до шофершајбната, моторот врз неа, двајца офкаат доле, на едниот сигурно му беа скршени нозете ... 

Се понудив да ги возам, ама веќе викнале брза помош ...

Страшно.

Изгледа таксистот им исекол пат, а и моторот идел квалитетно брзо.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3421
  • Хюндай Тюсон
Патот штип свети николе е блокиран поради сообраќајка и е пренасочен по стариот до кривидол. Сега се вратија мајка ми и брат ми од св николе и ми кажаа дека имало повеќе возила на брза помош што иделе натаму.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30629
    • CARclub.mk

Некоја пијана будала се симнала по скали.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3853
  • Боинг 747
Хахаха еве ги легендите што ќе се тепале со полицијата пошто биле така поприлично пијани барем така се збореше по градов

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1966
(ФОТО) Запален автомобилот на Командант Коки

Фото: Маја Златевска

Автомобил „ауди А4“ сопственост на скопјанецопт Н.Ѓ. (35) познат како Командант Коки изгорел во пожар утрово во Скопје. Истрагата треба да утврди дали пожарот бил подметнат.

Според полицијата, автомобилот бил паркиран на булеварот Октомврiска револуција. Пожарот избувнал околу 3 часот, а огнот за кусо време го зафатил автомобилот и го уништил.

Во исто време пироман подметнал пожар во автомобил „опел корса“ што бил паркиран на булеварот Јане Сандански во населбата Аеродром во Скопје. Автомобилот бил сопственост на скопјанката М.Д.(57). Според полицијата, непознат пироман со запалива течност го испрскал возилото и го запалил. Во пожарот биле опожарени и други два автомобили паркирани во близина.

http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=9029D50697A58A43A8E0698FD86673DC

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44983
  • Il Moderatore
луда работа......
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.