Пазете у аеродром се најбезобразни и едвај чекаат да лупнат канџа, пошто нели не е блиску до центар, кој не знае, кој си вика ај за 10ина минути ќе завршам работа, а гнидиве ни 5 минути не чекаат. Лани идам у веро со кола и ја паркирам и пуштам 4 жмигавци, зашто стварно бев на ептен кратко 2-3 работи само требаше да зеам. И го глеам тој дибекот од паркинзи као ме глеа и му викам се враќам за 10 минути ќе биде ли проблем. Плати си, те видов коа паркираше ако не доеш за 5 минути ќе ти ставам канџа. Му викам абе чоек да купам нешто од веро идам одма. Плати си па пазари си или канџа ќе ти стаам. Не вреди да се расправаш со такви идиоти, среќа се ослобди место на минијатурното паркингче на веро кое не е под надлежност на паркинзи па се паркирав таму за да не се расправам со дибекот. Значи стварно не ми се јасни едвај чекаат да им се пружи прилика за пари да соберат, што ако на пример на каса имаше гужва и се задржев 10-15 минути. Дебилна работа до немај каде. Ама и веро се глупи, место да напраат некој договор со општината, они си губат еден куп муштерии баш ради тоа зонско.