Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3442863 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44390
  • Il Moderatore
Мечето, ти алфа возиш бе? :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14738
  • Пудингот на шоферството
Возам,ама не значи дека не се палат  :D :D :D :D :D :D :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7574
Цитат: МВР
Од полицијата немаат информации сеуште немаат информации за идентитетот на сопственикот на запаленото „бмв“ и работат на расчистување на случајот.

Толкава табличка напред.  ???

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44390
  • Il Moderatore
Ех, ех..... колку пати се случило да се продаде кола а да не се сменат документи, туку пред да истече регистрација да се „бркаат“ тие работи. Не викам дека и тоа не се дознава за 10 минути, ама кога не би биле џандари у питању... :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Ех, ех..... колку пати се случило да се продаде кола а да не се сменат документи, туку пред да истече регистрација да се „бркаат“ тие работи. Не викам дека и тоа не се дознава за 10 минути, ама кога не би биле џандари у питању... :D

Де бе ја знам кој е газда на колава, односно кој ја управува, не па од МеВеРе-то :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
сигурно не се самозапалило,убаво си кажа симо

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17792
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Вчера увече уште беше тука, ја се чудев па што ѕвер од кола е, црно на црно :D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
lele  :o kako be ...sekoe idenje vo karpos ja gledam tuka ili na trotoarot od desno parkirana ....steta  :(...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55108
  • Махер
Епа сеа ваљда нема да ја паркира веќе така.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3965
Се олеснив денеска 1к, ми ставија канџа на тркалото. Се паркирав у едни скрkи у немај си каде во аеродром заедно со две други коли. И скроз заборавив дека и таму е зонско, а веројатно и луѓето со мене што беа со другите коли. Испаѓам на паркингот по 30ина мин коа глеам блокирано тркало. Е сеа малце глупо е што само јас имав канџа на тркалото од сите коли таму, а знам дека никој не испрати порака зошто заедно бевме, но веројатно и таблиците си играат улога   >:(

« Последно менување: 09 Ноември 2012, 18:52:13 pm Sase_91 »
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30083
    • CARclub.mk

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Таблицата, колата и ко џек пот си им дошол.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
На таа пари ти за 1000 денари се жалиш ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11817
  • Архитект
Ништо CarClub слабо е поџнст во Аеродром. Класниот слабо ја обожава населбата. Затоа ти бувнале канџа.

А.......... да и Ве таблиците.
:)