Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3080708 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54989
  • Махер
Онде 60кмч? Епа стварно не се нормални значи.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Хахахах батали пријавување со снимкава хахахах ти отиде возачката...бај д веј, најубаво е да се избрише твоето мислиње одма ;) (Мислам на видеото на Томи)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277
Не можам да го пријавам, ке биде, сам себе го убијал ...

Туку, штета, не можам да ви доловам кој момент е на 160 да те помине цистерна ... :)

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614
Можеби и на овој како на онаа од америка му се заглавила гаста, од каде знаете  ;D

Отсутен Tommy

• Легенда
Хахахах батали пријавување со снимкава хахахах ти отиде возачката...бај д веј, најубаво е да се избрише твоето мислиње одма ;) (Мислам на видеото на Томи)

Нема табличка, така да ... :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14291
  • Пудингот на шоферството
Ова со цистерната некако не ми е верно,да е докај 140-150максиум ај,ама 170км/х,тешко...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43717
  • Il Moderatore
Ја го пријавив на Jalopnik.com

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
имав и јас еднаш дешавка ваква... со пикапот едвај го следев еден шлепер.. од делчево накај кочани, пред каменица... по тоа угорниците и кривините... го ропаше батето 90-100 цело време, со велешки таблици... абе улицата колку камионот што се вика.. тоа накај делчево е ептен лош патот... ама ептен... ај што е тесен, целиот е со јаки кривини и обележени црни точки...  кога излезе на правото го стисна и 140-50... пикапот мој едвај иде 140... толку дигна и неможев да го стигнам, ми се оддалечи више, ама доволно беше што го видов дека сврте у кочани да влезе... ми се смири душа у моментот, иако за воља на вистината, и ми пашеше од делчево кога се враќав, пошто онолики теретњак тицаше коли мотори и све живо пред себе... сите застануваа кога ке почнеше да ги тица, а ја како приколица позади него... после 4-5 минути добивме уште 2-ца позади мене... и они “го искористија моментот“ на лудувањето на типов...

п.с.  како и шлеперов така и цистернава сигурно не е полна.. ако е полна дефинитивно нема да може да ја крене таа брзина... се дуплира триењето на гумите од асвалтот а тоа е преголем отпор... ама и празна да е, пак е лудак типов... лудак, на кој треба возачката да му се земе... па овој ни точак нетреба да му се даде...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tommy

• Легенда
Јас не знам, нека каже некој кој вози цистерна дали е можно да се вози полна 170 ...

Иначе Мече, јас возев 155-160 кога ме помина ...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43717
  • Il Moderatore
Јас по кривините после Демир Капија го имам кркано со шлепер, јас 140 он ме претицаше и го пуштив... што да  му праам...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14291
  • Пудингот на шоферството
Најновите камиони кога ке го извадиш осигурачот за граничникот одат до кај 140-150максиум,значи нај нај максиум...Моторот има сила ама и диференцијалите и менувачот не се така подесени да одат до толку.Значи стварно не мие верно,а па полна нема никакви шанси тоа сум сигурен 102,3% ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tommy

• Легенда
Најновите камиони кога ке го извадиш осигурачот за граничникот одат до кај 140-150максиум,значи нај нај максиум...Моторот има сила ама и диференцијалите и менувачот не се така подесени да одат до толку.Значи стварно не мие верно,а па полна нема никакви шанси тоа сум сигурен 102,3% ;D

A грешка си за ова, ке го замолам дечкото што седеше со мене во кола да се регне на форумов, и сам да си каже ...

Сепак, празна била ...

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
cipan e tdi -to  ;D ;D ;D  ;)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
180 нека иде, цистерна нема да ме помине  8)

Отсутен Tommy

• Легенда
Си нашол и ти на кој инает да тераш :):):)